torsdag 25 november 2010

Svar på frågan om månadsdockorna (In swedish, sorry my international friends)

Jag får många mail och kommentarer om att ni saknar månadsdockorna och vissa känner sig besvikna över att de sista intehar kommit ut än. Så här är det:

Jag har tänkt att göra klart månadsdockorna men tyvärr blir det nog inte till i år. Jag måste följa min inspiration, jag vill ju inte att mitt pyssel ska bli en börda som måste göras. Jag skapar för att jag älskar att göra det och bloggar av samma anledning. Jag får så ont i händerna när jag virkar och stickar därför har det prioriterats bort lite. Jag hoppas ni förstår. För er som blir mycket besvikna kan jag ju tipsa om att använda de mönster som redan finns och byta ut färger och så så kan det säkert bli väldigt fina september till december dockor. 

Mönstrena kommer som sagt men jag försöker att inte stressa fram dom eftersom det bara känns tråkigt då.

KRAM från veronica

5 kommentarer:

zαnуα ♥ sa...

Det är klart vi förstår, och tack för alla fina mönster du delar med dig av! Jag vet vilket arbete som ligger bakom, och tycker du är fantastisk =) Såklart du skall göra mönstren när du har möjlighet och inspiration. Precis som du skriver så kan man ju använda sig av de mönster som redan finns och ändra färger osv =)
Massor av kramar till dig <3

Pia sa...

Jag förstår dig till 100%, har själv haft en höst som har varit jobbig med värk. Och man vill så mycket, men kan knappt hälften. Jag tycker du har varit enastående ändå som orkat alla dessa dockor, bara detta att fantisera fram och sedan sätta detta på pränt samt virka.
Jag står upp och klappar och bugar.=O)

Fijaffa sa...

Det gör du helt rätt i. Kram!

Stick-kine sa...

Ta det lugnt! Vi väntar så gärna! Har du kanske ett gammalt tomtemönster som vi kan testa?

Lotte sa...

Ta det i den takt du vill och orkar. Det får inte bli någon börda. Jag ligger flera månader efter med att virka dockorna så för min del är det ingen brådska. :) Ha en bra helg!