måndag 16 augusti 2010

O som i OwlDagens bokstavsutmaning var att skapa ett kort med en uggla på. Jag älskar ju ugglor så det var en kul utmaning. Här kommer den... 

6 kommentarer:

The Willow Fairy sa...

Gillar också ugglor. Först såg jag bara uggan och träden och texten. När jag tittade en minut senare såg jag ugglorna på bakgrundspappret. Tycker om när man upptäcker nya saker när man kikar på en bild flera gånger. Fint med lite höst tema också, fast jag hoppas det dröjer en stund till innan löven faller.

Maria sa...

Läckert kort!Du har verklligen fått till det med ugglorna.Precis som "The willow fairy" såg jag inte heller ugglorna på poapperet till att börja med, men sen upptäckte jag dem och det gav kortet ytterligare en dimension.Du är så duktig!
Kram!
Maria

Maria sa...

Nice!! Söt uggla!

Ulla-Bella sa...

Så fint kort du har laget:)

Millanprillan sa...

Vilka härliga ugglor! Såg att du skrivit på Nooks forum att du inte fått ditt augustikit, tänkte bara höra om du fått det eller om du väntar fortfarande? Jag väntar nämligen jag också (mitt första!) det skulle också ha varit skickat den 2:a aug, men ej kommit ännu...

/Millan

Millanprillan sa...

Tack ska du ha för ditt snabba svar! :) Jag får fösöka härda ut och vänta tålmodigt så får jag höra av mig till dem om det inte har kommit i slutet av veckan! Det är ju bara det att man är sååå nyfiken ;)

Kram Millan