måndag 23 augusti 2010

I'm taking lots of classes this fall:-)

Book of stories with Karen Grunberg at BPS. I really suck at journaling so I bet I will learn a lot in this class. It starts September 9th  

I'm so exited about this one. May Flaum, the teacher is so wonderful. The class starts in September and I can't wait. This is also a Big Picture class. 

I'm also active at the library of memories community where I learn lots and lots


I will also take two (maybe three) classes at the university, womens history and a class called gender and family.  

I'm exited to learn a lot this fall :-) Do you have any special plans?

 


4 kommentarer:

Maria sa...

Det låter spännande med dina kurser - lycka till! Jag kunde inte få upp bilderna på din blogg, men jag är väl inte "behörig", antar jag.
Mina planer? Ja, butiken tar ju stor del av mitt liv. Men 1/9 börjar gospelkören igen och det ska bli roligt. Vi ska göra en resa till nordtyskland i början av oktober. Häftigt!
Och så ligger förstås kardfloret och blänger på mig fortfarande. När det blir mindre klibbigt varmt ska jag sätta igång!
ha det gott.
Kram!
Maria

Charlotte sa...

Burkar inte lämna så många spår efter mig hos dig... men din höst låter spännande. Jag har så många tankar om vad jag vill med min höst. Men först och främst börjar kören igen. SÅ ska jag väl försöka ta upp ett och annat som legat och grott alltför länge, tankar om att läsa teologi finns också... men vem vet om det blir så.
Lycka till med alla dina projekt! Om jag bara hade hälften av den energin du har skulle jag bli glad.

Johanna sa...

Jag ska också gå "use your stash".

Carro sa...

BPS kurser ser himla skoj ut! Kanske måste testa =)
Jag ska oxå läsa Kvinnohistoria nu i höst/vinter =)