söndag 25 juli 2010

Hänt i veckan, del 1

Idag startar jag en ny följetong på bloggen, nämligen "Hänt i veckan" där jag har tänkt att sammanfatta lite av det jag har gjort i veckan och hur det har gått med mina nya rutiner och annat jag bestämmer mig för att göra. Det kanske inte är så spännande för er att läsa men jag tror att det är bra för mig att skriva det :-)

Den här veckan började jag min nya "ta vara på dagen" rutin. Jag har försökt att äta hälsosamt, promenera varje dag och att inte gå i myskläder även om jag går hemma hela dagen. Det har faktiskt gått jättebra. Inga sötsaker har slunkit ner och jag har promenerat varje dag i veckan men igår och idag blev det visst inte av... Jag har också beställt en massa nya kläder. Efter som jag bara är hemma har jag inte köpt nåt nytt på läge eftersom det inte känns som att det spelar någon roll att kläderna är slitna och trasiga. Men det spelar faktiskt roll, man känner ju sig helt sunkig när man går omkring med trasiga byxor och otvättat hår, hehe!

Mitt mål inför nästa vecka är att fortsätta på samma linje, fortfarande INGA sötsaker eftersom jag har så svårt att äta lagom av sådant. Den här veckan ska jag också börja räkna points igen. Målet är också att promenera varje dag trots väder eller annat.

Jag önskar att jag kunde variera mig men jag måste skriva ISAK ändå, gu va jag älskar min lilla kille!

Jag hoppas ni får en underbar vecka, KRAM!


4 kommentarer:

ÄNGLASTINA sa...

Detsamma. Det verkar som att du har kommit igång jättebra. Jag ska oxå försöka ta tag i min vardag. Började cykla på motionscykel eftersom jag har ont i mina fötter o inte orkar promenera så mycket, men sen kom denna värmen och man blev helt slut.
Men jag tycker vi säger heja, heja o försöker så gott vi kan.

Maria sa...

Jag önskar också dig en fin vecka!
Bra gjort att sätta upp dessa mål för dig - och fint att du delar med dig.Jag tror,som du,att det är bra för dig att du gör det.Och vi är säkert många som hejar på dig!Duktigt av dig att undvika sötsaker!Det borde jag också göra,för har jag väl börjat,så....
Hoppas att du ska känna dig riktigt fin i dina nya kläder!
Kram!Maria

Myggan sa...

Det är bra att ha ett mål. Sätt inte ribban för högt bara, då känner man sig bara misslyckad om man inte når ända fram. Det där med kläderna tror jag är viktigt. Man får ju en skymt av sig själv i någon spegel då och då, och det ögonen inte ser vet den inte om....... Om inte annat så är det kanske roligare för ens äkta hälft om man försöker "hadda" till sig lite.

Fijaffa sa...

Vad härligt att höra att det har gått så bra för dig denna veckan :-) Lycka till i fortsättningen, och jo... det är visst roligt att höra hur det går för dig. Kram!