onsdag 2 juni 2010

Nya tidningar

Idag har jag köpt två nya tidningar, varje ång jag har köpt tidningar har jag skrivit att ja ska skriva vad jag tycker om dom men så har jag aldrig jort det. Jag tänkte att jag skulle försöka bättra mig på det nu.

Idag köpte jag scrapbooks etc och craft stamper:

Det här är min absoluta favorit scraptidning. Den är full av ideéer, tips och dessutom är stilen på layouterna helt min stil :-)

Stämpeltidningen har jag inte läst än så den får jag väl återkomma om

Det ärså lätt att lockas av tidningarna där man får en massa gratisgrejer men alla dom jag har köpt har varit riktigt dåliga och nästan bara fyllda med rekla. Scrapbooks etc. är tusen gånger bättre tycker jag :-) Till stämpeltidninen fick man en liten katt-stämpel på köpet men den verkar riktigt bra ändå.

KRAM!4 kommentarer:

MiniZillen sa...

Hur lär mig sig att scrapbooka? Verkar kul tycker jag..men svårt..!

Ulrika sa...

Hej!
Vilka fina och söta saker du gör!
MVH Ulrika

Maria sa...

Hej!

Visst är det härligt att hitta sådana inspirerande tidningar! Jag scrappar litegrann (det blir mest kort), dessutom älskar jag korsstygn - och i det ämnet finns det också underbara tidningar - samt att sticka och virka.
Din blogg är jättehärlig!
Nu håller jag precis på med trädgårdsmusen, den är verkligen söt! Tänkte att den ska få bo i fönstret i min butik, tillsammans med en del andra somriga "kompisar".
Startade en blogg för en vecka sedan och det är jättekul!
God fortsättning med scrapandet och annat pyssel!
Hälsningar
Maria

Millan M sa...

Kan rekommendera CraftStamper; har i o för sig bara köpt numret som är på kortet, men tänker definitivt köpa fler! Tyckte att den var mkt inspirerande.