måndag 21 juni 2010

Finns det intresse för ännu en kurs?

Nu börjar nålfiltningkursen dra sig mot sitt slut och jag undrar nu om det finns intresse för en fortsättningskurs i hur man filtar dessa dockor. Man ska helst ha lite erfarenhet av nålfiltning men man behöver inte kunna en massa. Vad säger ni?

Kram/V

16 kommentarer:

Äppelträdet sa...

Jättegärna.

Jag har inte filtat så mycket under kursperioden, men haft stor behållning av att se dina filmer och läsa instruktionerna. Så mycket fina tips! Jag kommer att använda mig av det i framtiden och är glad över att ha massa tekniker att jobba med och inte bara filta på helt planlöst.

Tina sa...

Vill också vara med.det har varit mycket roligt och lärorikt att gå denna kurs.

Call design sa...

JAAAAA!

Håller med föregående talare. Orken har inte funnits där alla kvällar, men filmerna har gett mig så många tankar och idéer som vill fram när semestern kommer. Så mina halvfärdiga arbeten skall bli färdiga!

och det är ju så kul så jag vill gärna fortsätta!
Många må gott hälsningar

Heidi sa...

Ja, tack gärna! De är så otroligt fina! Hoppas att du tycker att du får ut något av att hjälpa och inspirera oss! Kommer kursmaterialet att ligga kvar en stund efter att kursen har slutat så att man kan ta igen allt man har missat?

Manduzana stickar sa...

Ja, absolut!

Carina sa...

Ja, jag vill gärna vara med även på denna kurs. Det har varit jätteroligt och så småningom hinner jag nog filta lite mer.

Uzaan sa...

Jaaa vad roligt. Jag vill va med. =)

I det blå huset sa...

Jag är också intresserad av en fortsättning även om tiden inte räckt till riktigt. Det lilla jag provat på har varit roligt. Jag hoppas också att man har tillgång till kurs 1 ett tag framöver.

Hov knutan sa...

Jaa, naturligtvis vill jag ha fortsättning. Det är jättekul att filta, skall prova på en mus i kväll, nyckelpiga har jag redan gjort förra veckan. Hoppas också på att det ligger kvar på bloggen, så att man kan gå tillbaka o kolla om det skulle vara något man undrar över.
Du gör så underbara saker, så TACK för all inspitation.

zαnуα ♥ sa...

Ja, det hade varit helt perfekt! Jag vill absolut vara med på en fortsättning. Så kul detta =D

Caroline sa...

Absolut! Jag är med!
Det är alltid skoj att lära sig nya saker!

Magganmagi sa...

Söta dockor ocg trevlig blogg du har.
Jag hittade hit via Fale Artut.
Jag har mailat dig en fråga som jag hoppas du kan och vill svara på.
MVH
Maggan

Maria sa...

Ja, det skulle vara jätteroligt att få lära sig att göra "dina" dockor! Har inte nålfiltat så mycket så det skulle bli tillfälle att ta tag i det hantverket lite mer.
Ha det gott!
Maria

Birgitta sa...

jajemänsan....jag går med...

Bollebygdsbo sa...

Detta vill jag gärna hoppa på, om man får det utan att varit med på förra kursen. Jag har nålfiltat en del tidigare.

Anna sa...

Klart jag vill vara med på kurs nr 2. Har gått och funderat på hur man ska få dig att fixa en kurs till men nu behöver jag ju inte tjata ;-)