onsdag 3 mars 2010

Layouter med många bilder

Jag håller ju på och scrappar ALLA mina gamla foton. Det är många fotoalbum av bilder som ska scrappas istället. Min nya grej är därför att scrappa med många bilder på samma layout och ändå försöka hålla det lite enkelt. Här kommer ett gäng jag har skapat den sista tiden:

En annan sak jag har börjat med är att skriva för hand på layouterna. Jag hatar min handstil men ju mer jag gör det ju merstår jag ut med att se den, hihi!

Det här är ett vanligt litet klistermärke men visst blir det fint när man har glossy accent på?

Hela 7 bilder lyckades jag klämma in :-) Ibland har man ju foton som är ganska dålig kvalitet på i alla fall innan digitalkamerans dagar. Då tycker jag att det passar extra bra med att ha många foton samtidigt.

Jag gillar att skapa kluster av dekorationer


Som ni märker använder jag rätt få dekorationer men jag tycker att det blir lite för plottrigt annars.

Det här pappret är ju ganska rörigt men jag använde det ändå bara för att jag älskar det och jag tykteattdet passade med fotona och temat.

Jag vill ha meeeeer tyll. Jag tycker att det är så fint att ha bakom blommorna

Här kämpade jag verkligen för att få plats med alla bilder från det tillfället på samma layout och jag lyckades ju faktiskt. För att vara helt ärlig hamnade några få av sämre kvalitet i papperskorgen

Jag kämpar med att få med journaling på de flesta sidorna men det är lite svårt tycker jag


Just här har jag faktiskt skrivit mycket. Hela blocket är fullt av min reseberättelse 

Den här och den som kommer under hör ihop. Bilderna är från samma tillfälle och fast att det inte är en traditionell dubbel-layout så ville jag ändå att dom skulle macha liteÄr ni kvar? Det blev visst ett galet långt inlägg. 

Hoppas ni har det fint allihop. KRAM /Veronica

9 kommentarer:

Linda sa...

Jättefina layouter! Ett bra tips med tanke på tyll: Köp metervara i en tygaffär, billigt och du får hur mycket som helst!

Äppelträdet sa...

Jag fattar inte hur du kan ha så mycket kreativitet! Du är så duktig på allt från scrapboking till stickning. Helt fantastiskt!

Älvorna trivs så bra här hemma och många gäster har förundrats över hur vackra de är.

S. sa...

Ojojoj, vilka layputer! Toksnyggt, inte alltid så lätt att få med många foton som du lyckats med!

Sara/snorsk sa...

Åh vad duktig du är att få med många foton! *impad* Supersmart när man vill "scrappa undan". Kul att se en LO om Taizé, väcker härliga minnen! Ha en fortsatt skön dag!
kram Sara

Anonym sa...

Hej!
Jag spanade runt i cyberrymden och råkade hamna i din blogg. Ville bara säga att du är jätteduktig och när jag har lite mer tid ska jag kolla igenom hela din blogg. Lägger dig bland favoriter så länge.
Tack för att jag fick titta runt.
/Ammii

Zandra sa...

Schyssta layouter! Jag har kikat in här förr och kunde nu konstatera (tror jag) att vi bor i samma stad :-)

Linda O sa...

Har lagt dig i mina favoriter för att kunna kolla på lo´s senare för mer inspiration!
Kul att se/höra att fler än jag vill scrappa alla foton dom har...alla dom här albumen som ligger sen tidigare, jättetråkiga och enformiga - men fina foton!
Jag återkommer, gillar dina enkla och rena lo´s!

Åsa sa...

Du är ju så fantastiskt bra på det du gör!! Vilka jättehärliga alster! Inspirationen bara flödar, nu känner jag att det kanske är dags att ta tag i fotohögen och göra något liknande - underbart!

TACK!

Jennie sa...

wow , du är verkligen såååå duktig . Jag inspireras mycket av dej . Tack ! ;)