fredag 12 februari 2010

Utmanings utlottning

Jag tycker att det börjar bli dags för en liten utlottning på bloggen men den här gången har jag valt att ha med en liten twist, jag hoppas ni vill vara med ändå. 

Ni vet ju att jag gillar att vara kreativ på olika sätt och jag älskar att uppmuntra andra till samma saker. Jag tror att det för det mesta bara handlar om att våga prova på. Jag vill därför utmana er att prova på nåt nytt kreativt. Det kan vara stort eller litet. Lär dig en ny teknik eller en prova på en helt ny hobby. Det kan handla om att lära sig ett nytt stygn eller att ta upp de gamla akvarellerna igen. Det behöver alltså inte vara något helt nytt men tillräckligt gammalt för att det ska kännas spännande.  Det är bara fantasin som sätter gränserna. När du har gjort det så skriv en kommentar till det här inlägget där du berättar vad du har provat på, så är du med i utlottningen av det här:

Två söta stämplar med ett blomstertåg och en ranka med blommor, fjärilar och fåglar, Ett gäng journaling kort man kan använda till scrapbooking eller att bara skriva små hälsningar på, två tygblommor, några självhäftande kristaller och ett ark självhäftande pärlor.

Sprid gärna om du har en egen blogg men det är inget krav för att vara med. Utmaningen avslutas 1mars. KRAMAR /V

35 kommentarer:

KattQarina; sa...

Kul tävling! Har länkat från min blogg. Fast jag vet inte om jag kommer att delta,,,

Therese sa...

roligt tävling så den måste jag vara med på, idag har jag för första gången testat att sy en in the hoop soft toy, jättekul men lite pillrigt att sy ihop den när delarna var färdiga.

EmmaP sa...

härlig tävling! Jag har idag gjort mitt första armband av band och pärlor :)

Frida sa...

Så roligt och inspirerande. Jag har länkat från min blogg och lagt upp en bild på mitt projekt. Jag valde att ta upp min virkningen igen. Det var otroligt länge sedan och en utmaning. Det blev till slut en liten blå bil. :O)

pysselsara sa...

Vilken rolig tävling! Jag har köpt ett set med Photopearls, och börjat lägga pärlplatttor. Det är verkligen jätteroligt! Kolla på min blogg, så kan ni se hur första försöket blev!

kungen o majkis sa...

Hejsan! J Kul tävling! Jag har precis virkat min allra första mössa med snäckskalsmönster, har bara gjort stolp-mössor tidigare :-)! Och om jag vinner här kan jag ju börja skrapbooka också ;)!

Pernilla sa...

Hej!
Har precis virkat en princessbakelse.

Kul utmaning! Är gärna med i utlottningen.

Länkat i min blogg.

/ Pernilla

Det växer sa...

Kul med en utmaning! Jag har lagt upp mitt projekt på bloggen. Det blir ett yllebroderi på vadmal som sedan ska bli en kudde. Motivet är fyraåringens teckning av sin familj. Med andra ord kommer det bli en riktig familjekudde!
:-)

Agneta sa...

Roligt med en annorlunda tävling. Jag har just virkat klart min kärleksbacill och virkat något har jag annars inte gjort på länge. Jag syr och stickar mest.
Under nästa veckas sportlov ska jag fundera ut något mer att göra.

Kajsa sa...

Vilken rolig idé! Tyvärr tror jag inte jag hinner vara med, men man vet aldrig. Jag har i alla fall tipsat på min blogg!

J sa...

Du gör så fina saker! Jag har försökt mig på att brodera och oxå att göra ett EGET virkmönster, det blir en liten uggla och den blir faktiskt riktigt lyckad... :)

KIKKI sa...

Himmel vad skoj att prova på något alldeles nytt,

Tångsnällans blogg sa...

Hej! Vilken toppenbra tävling! Jag vill gärna vara med! Länkar hit till dej från min blogg. Scrappat har jag aldrig gjort förut! Min hobby är att sy änglar och andra små figurer. En del gips och betonggjutning blir det också emellanåt. Ha en fin fin dag/ hälsar Leni

Berit sa...

Jag har just startat ett projekt. Har aldrig virkat amigurumis. Har inte hittat något mönster på en dockar. Så jag försöker göra ett eget mönster.
beritw@telia.com

Tångsnällans blogg sa...

Hej igen! Glömde ju att tala om vad mitt projekt är. Jag ska försöka mej på att virka ett litet hjärta, det har jag aldrig gjort förut!

kattali sa...

Hej kul tävling. Jag älskar att pyssla och prova nya saker. I somras började jag med betonggjutning. När hösten kom letade jag nåt nytt och då blev det amugurumi jag fastnade för, det var då jag hittade hit : ) Jag har gjort både januari och februari dockan och väntar nu spänt på mars.
Min 10-åriga dotter har börjat prova på scrapbooking och tycker det är kul. Skulle vara roligt att vinna lite till henne...
kattali@live.se

Lovisa sa...

Hejsan! Självklart är jag med och tävlar ^^
Har bara virkat på den senaste tiden, och ville ta itu med något nytt. Och så kommer jag på att jag ska brodera - fritt! Det har jag aldrig gjort förut, om man räknar bort den lilla rutan i tvåan. En kudde fullspäckad med broderier av alla dess olika slag är på väg, jag ska håller dessutom på med att lära mig alla dessa underbara broderistygn som finns ^^

Och lite nya grejer till scrappandet passar som hand i handsken!

Jag länkar naturligtvis från min blogg ^^

Nettan sa...

På min blogg har jag i senaste inlägget visat mitt nya pyssel; vika presentrosetter! Väldigt pilligt men roligt.

Nu är jag gärna med och tävlar om scrapbook-saker... för det har jag aldrig heller provat, å det är säkert också jätte kul ^^

Sanna sa...

Hej!

Vill gärna vara med och tävla. Har utmanat mig själv till att lära mig virka. Det ska gå en vacker dag.

Har länkat från min blogg.

Pyssellina sa...

Härligt gröna och fina saker man kunde vinna, älskar det limegröna nu, och annars med.
Får se om jag kommer igång med nåt nytt pyssel. Man vet aldrig.
Hör av mig igen då.

Sofia-Sobeide sa...

Jag har nålfiltat pärlor. Nålfiltning är helt nytt för mig och jag lärde mig att nålen ÄR vass :D...

Jag bloggar om det senare idag eller i morgon och länkar till utlottninen:)

Suvi sa...

Jag hänger på... och har gjort OS-mössan i två olika färger.
Rolig att göra och snabbvirkad.

Ida (ida.henningssonsnabelahotmail.com) sa...

Jag utmanade mig själv, genom att (tillsammans med min mamma), gå en kurs i tovning!!

Marika "ioma" sa...

Tjoho jag e med.
Jag har precis börjat med ett kuvertalbum.
Har tagit 4st kuvert i c6 (tror jag det heter, ett halvt A4), limmat ihop fliken, vikt dem på mitten kapat kanterna och nu klätt dem och satt ihop dem. Nästa grej att göra är att göra tags att stoppa i kuverten.
Skulle vilja ha en hörnavrundare innan jag kan göra tagsen dock :-( har ingen sån...

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Jag är gärna med. Sitter just nu och nålfiltar, vilket jag aldrig gjort förut :) Jättekul är det. Resultat kommer upp på min blogg så fort jag är klar.

Jonna sa...

Jag vill gärna vara med i tävlingen! =o)
Jag har virkat ett par halvvantar. De är mönstervirkade - och jag har inte virkat något annat än fasta maskor sedan högstadiet. Dessutom har jag virkat dem på fri hand, utan mönster. Jag är jättestolt! Kommer definitivt att använda dem på jobbet, där det är lite småkyligt.

Agneta sa...

Nu har jag nästa projekt på gång. Jag ska måla en box med lådor. I min blogg finns ett inlägg.

Ingaredstoka sa...

Vilka fina saker du lottar ut! Jag gör lite kort, mest julkort, men om detta ramlar ner hos mig kan ju annat börja skapas också.
Susanne

Jessica sa...

Hej ! lite sent ute men nåja..
Jag har just börjat "amiguruma" och tycker det är jätte skoj. Virkning över huvud taget är nytt för mig och just nu håller jag på med en massa små runda mattor som ska fylla mitt sovrumsgolv. Scrapbooking är så himla skoj men tar så mycket tid som man inte har... Är gärna med i utlottningen :D Psst! Du gör super fina saker !

Mia stickar sa...

Kul ide! Nu vet jag vad jag ska anta utmaningen med, länkar från min blogg!

Ramona sa...

Hej

Idag har jag för första gången provat nålbindning, krångligt men roligt, har till och med gjort en egen nål.....

Ramona

PS hittade så många fina saker du gjort, blir riktigt avis, själv hinner jag inte med hälften av vad jag skulle vilja.... =))ds

Anna sa...

Hej!
Jag hade glömt din utmaning&tävling men såg ditt senaste inlägg och kom på att jag kan vara med nu =)

Jag har nämligen letat fram symaskinen igen efter att den stått gömd i en garderob i sådär 1,5 år.

Det blev 2 kjolar till min dotter, hårsnoddar som matchar, haklappar och en väska till mej med Tilda´s jeans som gått itu.
Det är JÄTTEKUL och därför känner jag att jag kan anmäla mej här hos dej.

Massa kramar
Anna

ps. tack för dina virkalonger, jag har lagt ut några bilder på mina dockor nu. ds.

Perley sa...

SE vad jag höll på att missa, tur att du hade en påminelse, vill gärna vara med. :)

hattalahutta sa...

Jeg er med på konkurransen, jeg har tatt opp igjen nålefilting :) Her er resultatet:

http://hattalahutta.blogspot.com/2010/02/my-project-for-new-hobby-challenge.html

Anonym sa...

Oj, höll på att missa utmaningen. :) Jag har införskaffat stickor och garn och försöker mig på att tvåändssticka, har knappt ens stickat vanligt i mitt liv..men det är kul! Och så har jag vågat mig på att börja på ett stort virkprojekt för en gångs skull, ska bli en vit och ljusgrön vågmönstrad pläd...tar nog lite längre tid än mina virkade vantar. :P