torsdag 4 februari 2010

Trädgårdstomten Totte
Han har legat länge lite halvfärdig, men nu äntligen har han fått liv. Om du skulle vilja adoptera honom så går det bra. 400:- kostar det i så fall. SÅLD

Idag ska jag försöka ta tag i pluggerierna och så ska jag scrappa lite. På Magdas nya forum finns det nämligen en massa roliga utmaningar:-)

STOOOOR KRAM!

18 kommentarer:

Lena sa...

Han var ju bara för söt.
Hoppas han får ett bra hem. Tyvärr har jag inte råd själv.

LILLA BLÅ - @nette sa...

Men vilken fin kille, Totte är. Se bara hans ögon. Så duktig du är. Otroligt arbete du lägger ner när du gör dessa figurer.

Kramar från en snart insnöad
@nette

Carina sa...

Ja tack jag vill jättegärna köpa honom. Han är helt underbar. carina.behr@telia.com är min mailadress. Du kan väl ta kontakt med mig så jag får veta hur jag ska betala.

TokTova sa...

Oj vad fin han är. Du är duktig som lyckas få så fina ansikten på dina figurer. ansikten är svårt, särskilt ögonen, men du lyckas verkligen!

ÄNGLASTINA sa...

Va fin han är. Du är jätteduktig med ullnålarna. Det måste tagit lång tid att göra honom. Kul att se vad det blir för figur nästa gång.

Nettan sa...

Åh, han är alldeles underbar, vilka ögon! Du är så duktigt!!
Attans att han redan blev tingad...

Elsa sa...

Åååå så söt han är! Har precis börjat med nålfiltning gjort några tomtar som blev så där.... du är så duktig, nu ska jag börja träna med nålen igen. Tack för inspirationen.
Kram Elsa

Stubbetufsa sa...

Han er bedårende!!!!

Anonym sa...

supersöt liten tomte :) kul att se så mycket du skapat i din blogg..

KRAM
Katarina
DT leader Magdas scrapbooking

Denice sa...

Dina fina saker säljs så fort, attans :-( Inet för att jag har pengar över den här månaden, men om jag hde haft hade jag direkt velat köpa tomten till min mamma som ÄLSKAT den.

Du är så duktig!När jag har mer tid och större barn - öh, kanske när de flyttat hemifrån så tänker jag inspirerad av dig försöka lära mig nålfilta också...

sagotroll sa...

Vilken fin blogg du har och tomtenissen är helt fantastisk! Det är roligt att du uppdaterar så mycket.
Kram Frida

Assishantverk sa...

Så söt han är! Du får verkligen till ansiktena på de tovade figurer du gör!
Assi

Monica sa...

Vilken finess du har,,jag klarade knappt att få till ett hjärta med prickar på med nålen..din lilla docka är ju ett fulländat konstverk.
ha det gott mvh Monica på Pepparbacken=)

Karin B sa...

Åh så underbart söt han är :D

skapa och inreda sa...

Vilka ögon! Helt underbar!
Annika

sunpan sa...

Du är otroligt duktig!! Helt fantastiska alster, vilken fantasi..
Tänkte också fråga något helt annat..din sida är så fin och du ser ut att ha lika mall som mig men.. hur får man till att ha bilder och smågrejer på båda sidor om inläggen?? Har provat byta mall men.. lyckas ej. En annan sak... kärleksbasillen är också super fin. Längtar var dag till nästa del!
kram Lena

Veronica Tingvall sa...

Tack för era gulliga ord:
Sunpan: Det finns ingen färdig sådan mall men jag använde tipsen på den här sidan för att få till det: http://www.thecutestblogontheblock.com/

Kram, kram

Ellen sa...

Du har en underbar blogg =) Helt ljuvlig, och ljuvliga saker