fredag 26 februari 2010

Äntligen börjar det våras här

Idag har det regnat lite och jag är överlycklig för då försvinner ju snön fortare. Jag försöker fixa lite vårfint här hemma. I veckan köpte jag vitt tyg till nya köksgardiner men det har jag inte börjat sy på än. Men vardagsrumsbordet har i alla fall fiat en enkel virkad vit duk.

Jag påbörjade egentligen den här i somras men så blev den liggande. Två till varv så var den klar :-) Den är virkad i halvstolpar fram och tillbaka i Järbos soft cotton. 

Pärlhyacinterna jag köpte förra veckan har planterats i glasburkar med mossa och tags med fina ord på.

Dom fina orden är rubons eller gnuggisar som man sa när jag var liten.

Nu ska jag nog scrappa lite tror jag. Bidragen till scrapbutiken glömde jag att fota innan jag lämnade in dom idag så dom får ni se senare. 

KRAM /Veronica

6 kommentarer:

Lotte sa...

Ja det är härligt med takdropp och det känns som om det faktiskt kan bli vår i år också. ;) Jag måste nog ta mig en sväng till blomsterbutiken och införskaffa några lökar.

Frida Loppan sa...

Jag längtar också till våren och översatte min längtan i att virka en vårhatt till dottern. Det är inte så ofta som jag längtar efter regn men nu är det härligt!

Sofia-Sobeide sa...

Härligt med vår! Fast jag nog har tyckt att det varit trevligt med ordentligt med snö :). Hoppas bara den försvinner på en gång så man slipper tö-vädret, fast det är nog bara en önskedröm :D...

AnnikaS sa...

Dina bilder väcker vårkänslor hos mig. Så härligt!

Katt sa...

Vilken enkel men jättefin duk! Kanonbra tips. :o)

Anna sa...

Vad fint det blev med blommorna i glasburkar!
Känns vårligt och jag längtar jag med =)