söndag 20 december 2009

Söndagstankar - fjärde advent


Idag är det Marias dag. Temat för söndagen är "Herrens moder" Eftersom jag har så mycket julpysslande att göra har jag inte hunnit med så mycket söndagstankar idag så jag bjuder istället på en bild av min vackra Maria-figur från krubban.

Nu tillbaka till pysslandet! Kram/Veronica

5 kommentarer:

Mari A sa...

Hej.
Vilken fin stämningsfull bild du har. Ja, ibland får man verkligen stanna upp lite och fundera över varför vi firar jul egentligen ...
Det är nyttigt att varva ner ibland

Har en liten undran över din underbara, söta stickade docka, Tuva-Li. Är det ett mönster du har gjort själv, eller kan man hitta det någonstans ?

Jag älskar nämligen dockor och skulle gärna vilja göra en sådan till mig.

Önskar dig en riktigt fin och bra jul / Mari

Soffy sa...

Så fin, kan du inte visa hela krubban? Mina föräldrar har en krubba från Nigeria med snidade figurer, eller krubban finns faktiskt inte utan bara figurerna. Pengarna kom fram förresten, hoppas du får boken idag!

gunknitter sa...

Nydelig Maria figur. Ønsker deg en velsignet God Jul !

Lotta sa...

Tänk så mycket kärlek och ömhet en bild kan förmedla.
Jag önskar dig en riktigt god jul, med mycket glädje och omtanke.

Charlotte sa...

Vilken fin bild. Kan du inte visa hela krubban? Den jag har i min ägo fick jag som 14 åring från en brevvän, den är i plast och inte alls lika vacker. I år kom den för första gången inte fram, det känns konstigt.
Jag har en liten undran, jag vet inte hur mycket du vill skriva på din blogg om personliga val, men hur kom det sig att du vill bli präst? Hur når man det målet? Jag undrar därför att det en gång var mitt "drömyrke", tyvärr blev det inte så av olika anledningar.
God Jul från en läsare som är dålig på att lämna tassavtryck.