fredag 18 december 2009

En liten glass mitt i vintern kanske? eller vill du hellre ha en bulle?

Jag vet att jag tjatar lite nu men, JAG HINNER INTE MED!!! Jag har massor av projekt kvar inför jul och så vill jag ju hinna mysa också. Oh well, jag försöker ta det lite lugnt i alla fall. Många av mina projekt har jag fått lägga ner till nästa jul eller kanske till en födelsedag istället.  Bullarna är virkade i ullgarn. Det är så himla svårt att hitta nån bra färg, är det nån som har ett bra tips på bullgarn?

Mönstret är Fröken Elsas. Superenkla, supersnabba och superfina :-) Tack Marie för att du delar med dig. Klicka HÄR så kommer du direkt till mönstret.


En jordgubbsglass med strössel har det blivit också. HÄR finns glassmönstret jag använde. Nu är Isaks alla kakor klara. Jag hoppas att han ska vilja leka lite med dom i alla fall. Jag vet ju att han egentligen mest gillar bilar, robotar och maskiner men jag vill ju uppmuntra lite annan lek också, hihi :-) Här är alla bakverk samlade:

Hoppas ni har det underbart  och att ni inte känner er stressade som jag. Stor kram/Veronica 8 kommentarer:

Roblin sa...

Vad duktig du är! Jättefina verkligen.

God Jul

Randiga Tråden sa...

Vilka godsaker, jättefina.

Assishantverk sa...

Vilket kakfat!Jag tror säkert att Isak kommer att leka med kakorna! De inbjuder ju till lek!
Assi

Pillan sa...

Før noen herlige kaker!
Du er godt i gang med julebaksten ser jeg.

Pernilla

Anonym sa...

Så duktig du är, och bra att du uppmuntrar till annan lek :) Skruttan och jag var ute i kylan och postade din bok förut, så på måndag kan du virka ännu mer :D Ha en trevlig helg, kram!

merethe sa...

Hei på deg i julestria. Ja for mange så er det det. Her har vi tid til hygge og kos innimellom slagene. SÅ masse fint du har heklet. Ja du trylle frem det ene etter det andre. God jul til deg og din. Førjuls hilsen fra Merethe

Myggan sa...

Vilket kakfat. Mottagaren borde bli glad för så fina godsaker.
/Anna

Lisens hjørne sa...

Du har ein veldig fin blogg!var masse kjekkt å sjå ha ein fin kvell Lisen