söndag 22 november 2009

Söndags-kex


Jag har virkat ett par av x-blogs underbara ballerinakex. Ett riktigt toppenmönster tycker jag, tack för att du delar med dig :-)

Imorgon ska jag nog börja pynta lite. Det känns lite tidigt men jag vill ju ha det färdigt till på söndag. Har ni börjat än? Jag kanske nöjer mig med städning imorn och så får jag pynta senare i veckan... Jag har massor med plugg att göra också men jag har förlorat all läslust för tillfället. 

Hoppas ni har det fint. Tänk att det bara är en vecka kvar till advent, jag fattar ingenting. Idag har älskade systersonen varit här och vi har bakat årets första pepparkakor. Det luktar så underbart tycker jag men gillar inte att äta dom som tur är, jag äter ju GI just nu. Det blir svårt att hålla GI-dieten över jul men jag tänkte fortsätta och bara göra uppehåll över adventssöndagarna och kalasen, det borde ju vara bättre än att ge upp helt.

Kram/Veronica

6 kommentarer:

Krumelur sa...

Jag har inte börjat pynt ordentligt än.. men föll för frestelsen att köpa lite julpynt och det har hittat fram i alla fall... Men ska städa och pynta i veckan om jag hinner. Vi har födelsedagar i huset också till nästa helg. Så man får väl passa på innan det blir kalas!

Jag kör också GI, mår superbra på det, men har bestämt mig för att ev fuska på advents-söndagarna och har lovat mig själv att få äta lite julgodis på julafton. :) Lycka till över jul du också!

miaring sa...

Du får knapra lite på dina kex, garanterat GI-fria, hihi. Så söta bakverk du åstadkommer, helt bedårande.

MiA sa...

Härliga kex! Nej, inget pynt här ännu. Det får bli lite grann till nästa helg :)

Ha det gott!
MiA

Sofia-Sobeide sa...

Så fina bakelser du har virkat och fina foton du har tagit :).

Jag har inte börjat pynta ännu. Är allergisk för förtidigt julpynt:D... Det blir säkert på lördagen som vi pyntar lite. :)

VirkStina sa...

mmm...vad goda de ser ut!Kul att ses häromdagen!Tyvärr såg jag att vi har studiedag just på fredag och då börjar vi nio! Attans!Jag pratade om lediga förmiddagar..men några såna ser jag inte förrens nästa måndag! Hur ser det ut för dig då?
Jag har tagit ner julpyntslådan, men inte börjat sätt upp grejer än, men som sagt, man vill ju gärna ha det klart till helgen!

Alla kan sy sa...

Vad fina dem blev. Kollade genast in länken och satte mig och gjorde några jag med. Har ju redan gjort några bullar, så några kakor behövs ju också.