lördag 21 november 2009

Dagens kaka

Ikväll har jag äntligen fotat lite av det jag har gjort så nu kommer blogginläggen komma tätare. Jag delar upp bilderna så att jag kan blogga lite varje dag :-) 

Det är ju det där dilemmat om man ska blogga om julklapparna eller inte. Jag har beslutat mig för att blogga om det mesta och ta risken att fel person skulle läsa. Eftersom jag bara pysslar julklappar nu så blir det ju inget till bloggen annars. Först ut är en liten prinsessbakelse. Systersonen ska få ett paket med lite virkade godsaker att leka med har jag tänkt. Han gillar egentligen mest robotar och bilar men jag hoppas att han ska komma igång med lite andra kreativa lekar också, hihi! Han kan ju leka affär med moster om inte annat, jag gillar sådana lekar.

Sedan undrar jag om det är någon som har ett kul mönster på en sjal/halsduk som går extremt snabbt att sticka. Jag har ett jättefint ullgarn som skulle passa till svägerskan men jag har minimalt med sticktid....

Hoppas ni har det fint, vi hörs imorn igen. Kram/Veronica

3 kommentarer:

Linda sa...

Vilken söt liten sötsak!

Myggan sa...

Börja med 2 m, sticka rätstickning, öka 1 m i början och slutet på varje varv. Ta större stickor än vad garnet anger. Borde gå hyfsad snabbt. /Anna

Emma sa...

Starta med 3 maskor. sticka rät.st. och öva en maska i varje ände (början och slutet). De går supersnabbt och blir mysigt och fint! :) Vill man kan man ju slätsticka den eller mosssticka!?