fredag 9 oktober 2009

Utlottning och lite annat

Te är verkligen bland det bästa jag vet och nu lottar Mikaela ut det i sammarbete med Brunkullan. Jag har aldrig provat Brunkullans te men oj, oj, oj vad sugen jag blev nu. Om jag inte vinner så måste jag nog beställa lite. 

Annars så går det lite långsamt till här hemma. Jag är så trött så dagarna bara flyger iväg utan att det blir så mycket gjort. Jag fortsätter att virka på håret som tar så lång tid eftersom varje hårlock måste virkas. Jag funderar lite över min ulltröja som bara har luva och ärmar kvar. Det har blivit lite fel och jag är i valet och kvalet om jag ska stå ut med det eller repa upp. Just nu lutar det nog åt det senare eftersom jag lätt stör mig på sånt annars. 

Skolan går det också långsamt. Jag jobbar så extremt dåligt när jag inte känner mig pressad. Jag måste ta tag i det snart. Just nu är det stolthet och fördom som står på tur att läsas så det är ju inte jättetung kurslitteratur :-)

Hoppas ni har det fint och fortsätter att kika in hos mig fast jag uppdaterar lite dåligt just nu. Jag funderar lite över hur jag ska lösa det här med att det blir lite glest mellan inläggen. Jag skulle ju vilja uppdatera varje dag men det känns inte som att jag har så mycket att säga :-) Jag funderar på att ha lite teman för varje dag... vi får se om jag kommer på nåt bra.

Kram/Veronica


3 kommentarer:

TEFROSSA sa...

Hos mig kan du också vinna te just nu!

Ha en bra dag!

Kram,
Lena

Paradiset Kaos sa...

För mig är det så här: jag skriver mina bloggar bara för att jag har lust att skriva och blir glad om någon vill läsa. Och just nu blir det ganska mycket skrivet där. Och jag tycker att du också ska skriva mest för din egen skull och jag lovar att jag tittar till dig även om du inte skriver varje dag. Det är ju faktiskt så att det inte är alla dagar man har något att säga. :-)
Fortsätt som du tycker och kämpa på med pluggandet.
Ha en skön fredag!

Krumelur sa...

Åhh... brunkullan är godaste teet som finns! Jag blev förälskad när jag bodde i Östersund 1999 och är det fortfarande!!