lördag 1 augusti 2009

Oj vad fort dagarna går...

Det blev inga nya bilder i datorn i dag heller så ni får vänta ännu en dag på trädgårdsbilderna...

Tills dess ännu en LO...

Den handlar om mitt mig och mitt stjärntecken. Titeln lyder: Jag är ett lejon, eller? Beskrivningen av hur ett lejon ska vara är en del av journalingen sedan är det upp till den som tittar i albumet att avgöra om det stämmer på mig eller inte.

Jag älskar verkligen det här pappret. Ramarna har jag gjort av alla "glasspinnar" man får med rubons. 

Ha en underbar kväll, kram/Veronica


7 kommentarer:

Matilda G sa...

Kul, är oxå Lejon.:) Fick ett kort med en beskrivning om hur ett Lrjon ska vara och har även två böker med "sådana saker"... Vet inte om det stämer på mej men när jag läser om mina vänners stjärntäcken stämmer det rätt bra.:D Men vissa delar av Lejonet har jag "hoppat över" dem egenskaperna/personligheten verkar min bror fått... (Han är oxå Lejon...)
Får hoppas att du inte somnat för det vopre ju lite sorligt... (Utav att läsa detta inlägg alltså ;D)

-matilda

Jullan sa...

Fint! Hur gick det med cuttlebugen? Kul att du gillade mina plattor!! Ska bli spännande att se lite av din trädgård...

Saannis - Fru & Blivande Mamma sa...

Hej! Vad fint det blev =)

Tänkte höra lite med dig.. Det är så att jag ska göra den här stora väskan (direktlänk); http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=69&d_id=24&lang=se

Grejen är det att jag kan inte göra mönstret som finns med. Utan jag vill få väck den. Hur många varv tror du jag bör sticka slätstickning innan jag ska ge mig på den mörkare färgen?

Som jag har fattat det hela "lite" så är mönstret 2varv som skall göras. Sedan skall 2varv släts med "turkos" färg stickas igen. Mönstret ytterligare en gång till och till sist 2varv med turkos.

Det borde sammanlagt blir; 8varv som skall stickas med turkos färg efter att arbetet mätt 22cm. Eller har jag fel?

Tacksam för svar! Kram

farmor ankus sa...

Hej
så fina LO´s du gör, jag brukar vara inne och kolla din sida.
jag tänkte fråga dig, var for du tag i alla fina bokstäver som du har.
Ha en bra Söndag
Ingvor

Saannis - Fru & Blivande Mamma sa...

Hej! Ja visst är väskorna snygga =) Håller på att göra den stora till min syster fast med färgerna för hennes favoritlag. Den lilla väskan hade jag tänkt ge till mannens lillasyster =) Finns jätte mycket att göra. Hittade även en nalleset att sticka till bebis. Och att man också kan virka björnpläd. Handarbete är verkligen befriande och avkopplande.

Trevlig söndag! Kram

Asereht sa...

Jag är som vanligt djupt imponerad av allt du gör! Speciellt de nålfiltade sakerna som jag tycker är fullkomligt underbara! *suckar hänfört*

Härliga scrappar också, själv leker jag bara med sånt digitalt. Jag skulle vilja hålla på med allt men det finns inte tid i världen till det. Har ju några barn att ta hand om också. *s*

Ha det gott!

X-blog sa...

Kul tema på en LO och kanonbra sätt att använda de där rub-on-pinnarna !!!