tisdag 18 augusti 2009

Fotobok från Fuji


Om man skriver lite om Fujis fotobok på sin blogg så får man en gratis. Hur bra är inte det?

Jag har länge tänkt att jag ska göra ett album om Isak med bara bilder på honom men det har inte riktigt blivit av än. Jag har tänkt att han skulle få det i födelsedagspresent. Länge har jag tänkt scrappa det men eftersom jag vet vilka busiga fingrar han har så skulle nog inte dekorationerna sitta kvar där länge... Då skulle ju en fotobok vara helt perfekt. Men sen är det ju det där med att jag också vill ha ett Isak-album. Kanske behåller jag den själv :-) Eller så beställer jag en utöver den jag får gratis, hihi! Min mamma skulle nog också vilja ha en....kan man få tre böcker? :-)

HÄR kan du i alla fall läsa mer om erbjudandet och få din egen fotobok. Skynda dit!

Kram/Veronica


7 kommentarer:

Ewa sa...

Hej vännen!

Är så sugen på att sticka en sjal efter Din inspiration. Vill gärna ha lite tips... Vilket garn tycker du jag ska ta? Kan man använda den 1-trådiga från Garnpalletten? Tyckte de hade så fina färger. Sen är jag sugen att införskaffa dessa rundstickor i trä. Vilet startkit tycker du jag ska ta? Sidan du tipsade om har stängt, men det finns på andra ställen.
Vet inte om min axel klarar att sticka, men är det ett lättare garn, samt att jag använder rundsticka, tror jag det går...
Vill du kan du mejla mig svaret.

Kram
/Ewa

Anonym sa...

Jag har en fotobok här hemma på alla barnen i samma och den är väldigt uppskattad dom älskar att titta i den! SÅ här blir det med fler fotoböcker ..

Anonym sa...

Wow, tack för tipset! Ser att du har en ny sida, måste passa på att kika in där medan liten sover middag! Kram!

miaring sa...

FUJI foto har verkligen hittat en bra affärsidé!

Emma sa...

Tusen tack för tipset!

Anonym sa...

men tyckte det verkade på erbjudandet att man inte fick använda egna bilder?!

Anette sa...

Anonym - jag tror att de menar att man får använda bilder från deras sida i sin blogg...