söndag 16 augusti 2009

Bloggfunderingar

Godkväll alla fina bloggvänner

Jag funderar så mycket fram och tillbaka angående det här med bloggen. Jag funderar ju på att starta en separat blogg för scrapbookingen eftersom det blir lite rörigt här annars. Vad tycker ni? Om jag startar en annan blogg också kanske jag uppdaterar dom varannan dag eller nåt så det blir ju lite mer sällan. Å andra sidan kan man ju gå in på båda bloggarna och titta i fall att man skulle vilja det...

JAG BEHÖVER HJÄLP! Ena sekunden tycker jag tvåbloggar är bäst, andra tycker jag en....

12 kommentarer:

X-blog sa...

Hej hej!
Själv började jag med en blogg på trädgårdsblogg och ja, det höres ju vad den går ut på. Många skriver där om både handarbete och familj, men jag kände som du gör nu, det blev rörigt. Så jag delade upp det - skaffade mig ytterligare en blogg, den med handarbete och pyssel (som du besöker ibland - tack! :)
Så nu är det mest trädgård i trädgårdsbloggen, och blandat handarbete/pyssel i den andra.
Så, jag tycker inte det är fel att dela upp om man skriver mycket om ett speciellt ämne.
*svammel svammel* Ska nog gå och lägga mig istället... ;)
Ha det gott!

IA Nyckelpiga sa...

Min trädgárdsmus blev en... ja, titta in hos mej sá fár du se.
Tack för ett Játte-fint mönster som var mycket bra beskrivet.
kommer att ha ett till inlägg om musen och dá länkar jag till dej.

Anna sa...

En separat scrappbooking-blogg låter utmärkt tycker jag, då jag eg. bara är intresserad av virkningen och hoppar över de andra inläggen. Eller så gör du tvärtom och breddar dig ännu mera och skriver om vardag, funderingar, livet i allmänhet också? Här skulle du ha en läsare iaf. :-)

AnJa sa...

Kände själv likadant för ett tag sedan och frågade mina bloggläsare vad de tyckte. Ger deras svar (som jag följde) även till dig. Fortsätt ha EN blogg och blanda friskt. Då får vi följa hela människan i en och samma blogg! Det är blandningen som är så kul! Tycker i alla fall jag... :-)

Lena sa...

Hej

jag röstar på en. Roligare att följa en blogg med många uppdateringar än två med halvmånga. Mig gör det inget om det spretar i ämnen...

Lena

Carolina sa...

Jag är inte så intresserad av scrap men håller nog ändå med om att en blogg är det bästa. Tror att någon av bloggarna på sikt annars blir lidande och dör...

LILLA BLÅ - @nette sa...

Jag har två bloggar och skriver om olika saker i dem (tycker jag i allafall). Jag har en lilla blå blogg på amelia .se också..
Det funkar för mig , än så länge =)

kramar @nette

Sagofe sa...

Du gör såklart vad du känner är bäst, men som någon annan skrev: Antingen breddar du den här bloggen så att den innehåller allt du kan tänkas skriva om, eller så startar du en scrapblogg också. Där har du min åsikt.

Och tack för din kommentar om min trädgårdsmus och ännu mer tack för att du lade ut mönstret. Är så nöjd att jag börjar på den andra nu :-)

Kram

Mikaela Stigsdotter Larsson sa...

Hej Veronica!
Jag tycker att du bara ska ha en blogg. Det är roligast.
Kram!

Ida´s kreativa sa...

Hejhej, även fast jag inte är så intresserad av scrapbooking något mer och helst ser på dina virkade alster så tycker jag ändå bara att du ska ha en blogg, kul att se lite blandat, kan nog bli jobbigt att uppdatera två, kommer då följa dina bloggar hur som heslt :)

Anna sa...

kör allt i samma blogg, själv har jag både bakning, scrapbooking och sömnad i min blogg, trevligt med lite variation

Annika sa...

Hej! Jag tycker också du ska ha en blogg det är roligt att läsa annat än scrapbooking och det var så jag hittade dina små möss och blev intresserad! Jag har två (ibland fler) ämnen i min blogg och det funkar alldeles utmärkt det som folk inte vill läsa om det hoppar man bara över.