torsdag 2 juli 2009

Lite scrappat och lite virk-along prat

Igår scrappade jag lite, det var alldeles för länge sedan. Skrivbordet har varit upptagen av all ull så länge men nu gjorde jag om mitt sybord till ett scrap-bord så nu ärdet problemet ur vägen :-) 3 Los (Layouts) blev det. Alla bidrag till bokstavsboken jag håller på med. 2 av dom var dock gamla som jag inte riktigt kände mig nöjd med. De har liksom legat och gnagt i mitt huvud men nu känns det bättre. Här är alla tre:

Z, som i Zoo

Vissa bokstäver är det svårt att hitta på ord till :-) Bilden är på mina två fina brorsdöttrar på barnens lantgård i kolmårdens djurpark. 

T, som i trädgårdskalas såg förut ut så här:

Här har jag bara bytt ut alla blommor till tygblommor och framhävt det gröna med hjälp av dekorationslim

N, som i närhet såg förrut ut så här:

Bilden är av mig och min storasyster på min dopdag. Jag gjorde om hela Layouten fast i samma färgskala

Nu till lite virk-along. Jag är så glad att vi ärså många :-) Jag har länkat till alla i min högerspalt. Om jag har missat någon eller lagt någon av er med blogg i listan på dom utan blogg så säg till och skicka bloggadressen till mig så att det blir rätt. Det är så kul att besöka er alla och hitta till sidor jag inte har besökt förrut.

Hoppas det går bra med er virkning. Fråga annars, jag förklarar gärna flera gånger så gott jag kan. Nu måstejag virka klart mina ben till morgondagen.

Kram/Veronica

 

4 kommentarer:

Toffs sa...

(fast jag har en blogg...:) http://toffsanstexter.blogg.se )

Pillan sa...

For en fin bloggsida du har. Åååå for en nydelig liten hagemus. Den har jeg lyst å hekkle men nå har jeg noen prosjekter jeg må avslutte først.
Ha en fortsatt fin dag og en kommende fin helg!

Lilla Blå sa...

hihi...jag är klar med gårdagens delar och väntar med spänning på morgondagen.

kramar @nette

Milla sa...

Vilka saker du gör!!! Tokgillar blåbärspojken!
O scrappar gör du åxå..
Ha det så bra

Kram kram