torsdag 30 juli 2009

Kreativt kaos


Jag har ju visat bilder på mitt pysselrum. Idag tänkte jag att ni skulle få se hur det ser ut när jag sitter där ooch skapar. Kreativt kaos kanske? Jag lovar att det brukar se ännu värre innan ett projekt är klart. Jag gör ett projekt sedan städar jag och organiserar allt innan jag börjar på nästa. Jag brukar behöva använda det andra skrivbordet och skrivbordsstolarna som avlastningsyta också så det finns verkligen inget utrymme över innan jag har städat.

Idag har jag pysslat lite i trädgården innan ösregnet satte igång. Bilder på detta kommer nog imorgon. Annars så scrappar jag mest. Jag blir alltid lite smått besatt i början av en ny hobby. Nu ikväll har jag ändå börjat titta lite på skolarbetet. Det är inte långt kvar nu innan uppsatsen ska vara inne så det är bäst att försöka hålla tillbaka på pysslet lite så att det blir lite pluggtid kvar på dygnet.

Hoppas ni har det fint, kram/V

6 kommentarer:

Jullan sa...

Jag blir också helt besatt när jag kommer igång! Visst är det härligt. Du får städa när du är klar... Jag har handlat en hel del på tradera, tänk på att cuttlebugen är ganska dyr att skicka! Kolla runt i lite olika scrapbutiker, priset skiljer sig ganska mycket (ibland bjuder de ju på frakten när man handlar över en viss summa). Vet ju inte var du bor, men Landstoken i Växjö har jag för mig säljer den till ett ganska bra pris. Köpte nämligen en till min dotter i julas. Hon förstår inte att hon har kunnat leva utan den!!!
Kram Juliane

Beas barnslikheter sa...

Hihi...så där ser det ut när jag håller på också. Vilken härlig syn! :-D

Jag trivs jättebra på funbeat och känner verkligen att det är bra "ventil" för pushning, tips och råd. Det kommer göra träningen så mycket lättare. TACK! Jag hade nog inte hittat dit utan dig.

X-blog sa...

Känner igen den där kreativa röran! =)
Tyvärr har jag inte hunnit börja fixa mitt pysselrum - eller, kanske är det inte tyvärr, för jag har haft tid att bearbeta olika idéer. Spännande vad det blir utav det tillslut!

Men idag kommer en kompis förbi och vi ska sitta och scrappa mååånga timmar så nu har jag ställt i ordning rejäla bord så vi kan sitta mittemot varandra och pyssla och ha gott om utrymme. Ska bli sååå kul!!!

Hrm....plugga ja. Det ska jag oxå göra, men vill ha mer ordning kring mig först...!
Har i alla fall städat klart i lägenheten som vi lämnat, känns så skönt! Nu kan man lägga allt krut på huset och trädgårdarna!

Önskar dig en riktigt bra dag!

Mia sa...

Det måste nästan se sån ut ska man hitta "insperation". âr det för ordentligt så orkar jag inte starta med någonting, då stökar jag ju till!! Nej, detta ser ut som en sann konstnärs atelje. Inspirerande :)

Sofias värld sa...

Oj så mycket du har hunnit scrappa sen sist jag kikade in hos dig! :)

Ja huu här blir det också riktigt kaos då jag sätter igång. Ofta är kaoset på soffan i form av garn och amigurumidelar över allt... Men det behövs ju alltid lite kaos för att man ska kunna vara kreativ :)

Kram
Sofia

Marika på Odlingspyssel sa...

Ambitionen är alltid att det ska vara snyggt och prydligt, men mitt pysselbord ser alltid ut som ett bombnedslag efter någon dag. :)