onsdag 6 maj 2009

Verkligen inte ullig eller gullig....

...är min spikmatta som jag har fått hem idag. Men den är ganska fin ändå tycker jag. Jag hoppas att den ska hjälpa mot min spända nacke och onda axlar. Dessutom sägs den hjälpa mot stress, depresion och sömnsvårigheter och det låter ju toppen! 

Idag blev målaren klar här hemma så nu ska allt återställas igen. Jag passar på att städa på de ställen som aldrig blev flyttstädade innan vi flyttade in så det kommer nog att bli riktigt fint nät allt är klart (förhoppningsvis ikväll). Det har regnat hela dagen här idag och det tycker nog mitt nysådda gräs om...

Äntligen har jag blivit medlem i sveriges stickförening sticka också, det känns bra. 

Ikväll ser jag på greys anatomy och stickar lite på min gröna ulltröja. Innan jag ska sova ska jag vila på spikmattan också :-) Vad ska ni göra? Kram/Veronica

22 kommentarer:

pysselmamman sa...

spikmattan ska vara jättebra har jag hört från de som har provat den. Ska också köpa en förhoppningsvis i slutet av månaden när det har kommit lite mera guldmynt till min plånbok!
Man skulle vara Pippi Långstrump!
kram susanne

Ewa sa...

Jag har den andra varianten, och den är riktigt bra - men du måste köra med den varje dag i ca 30 min. Ha benen lite högre så ryggen kommer ner ordentligt.

Kram
/Ewa

Lilla Gryn sa...

Jag vill också ha en spikmatta. Du får berätta sen om den hjälper mot axlar och nacke.
Ikväll ska jag kika lite på nya tyger som jag fått från min granne. Jag har verkligen hittat en kanonbra granne, på många sätt förstås inte bara att hon förser mig med tyg ;-)
(**viskar lite**)
Sen ska jag grunna lite på vad det kan innebära att ev. ha hittat en återförsäljare åt Lilla Gryn. Svårt att veta vad jag vill ha betalt och så. Men det ordnar sig nog, mest är det hur kul som helst, om det går i lås vill säga. Du får gärna hålla en liten tumme, hon skulle ringa mig i morgon från butiken....

Sussie sa...

Ja den ser ju inte mjuk ut, men den ska vara riktigt bra har jag hört, hoppas att den fungerar på dig. Här blir det virkning på min lilla figur ikväll och Greys anatomy förstås. Ha en fin kväll.

anna sa...

Hoppas att den hjälper! Jag måste tyvärr jobba nu (inte läsa bloggar...). Hoppas jag orkar kika lite på Greys sen!
Kram

Sofias värld sa...

Häftigt med en spikmatta. Hoppas den hjälper! Jag har varit på jobb idag nu ska jag virka och se på teve resten av kvällen.

Kram

Camilla sa...

Jag har läst så mycket positivt om spikmattor att jag börjar bli riktigt sugen på att köpa en själv. Spännande att höra vad du tycker.

Mikaela sa...

Även jag har hört mycket om dessa spikmattor... Känner mig för "feg" för att testa själv :) Nu återstår inte mycket av kvällen än att gå och sova! So go'natt!! :D

tant Maria sa...

Roligt att du gått med i Sticka, funderar på att göra detsamma.

Pia sa...

Grattis till din spikmatta! Jag fick en sån av maken och den är helt underbar! Ont som tusan i början men sen kommer pulserandet och värmen och efterverkningarna sitter i länge. Inget ont i axlarna längre!

Anonym sa...

Välkommen till Sticka och Linkmaskan!
/Gudrun

stickresan sa...

Spikmattan har jag sneglat på ett tag Det ska bli intressant att höra vad du tycker om den :)

lolla sa...

morning
åhh vad härligt, jag har haft min spikmatta sedan november, ligger på den ca 1/2 timme varje dag, mår så bra av det, men tänk på att dra upp benen när du ligger på ryggen så att hela ryggen kommer ner riktigt mot mattan
spännande att höra vad du tycker..
kram kram lolla

Moster Maska sa...

Hoppas den hjälper! En sån härlig örtagård du har. Längtar tills det börjar gro hos mig. Ha en bra dag!

Mikaela Stigsdotter Larsson sa...

Nämen, vilket sammanträffande... Igår var första gången jag hörde talas om det här med spikmattor. Det är visst nån här på jobbet som provat. Jag tycker det verkar lit knöligt att ligga på... Får jag prova din?

Jag är så nyfiken på hur ni har fått det där hemma. Vi måste ju bara komma och hälsa på er snart!

Vilken dag som helst blir det katungar hos oss. Hoppas du känner dig pigg nog att komma och titta på dom nån dag framöver.

Just nu sitter jag på jobbet och pustar efter att ha skrivit söndagens predikan. Jag blir alltid lite urlakad efteråt.

Kram /M

Linda sa...

Spikmatta verkar jättespännande!

Kram, Linda

Lilla Gryn sa...

Tack för tummhållningen ;-). Jag kan tyvär inte tala om helt än hur det gick eftersom hon inte hade fått tag på sin kollega än. Men jag hoppas på att få veta innan helgen. Hon var väldigt positiv så det känns som att det borde gå i lås. Jag talar om så fort jag vet.

Ha det gott!!

Ps. jag vill givetvis vara med och tävla om din fina sork, eller kanske var det en trädgårdsmus..
Men jag fixar det sen då jag har lite mer tid.

IA Nyckelpiga sa...

Mycket fin blogg. Hit kommer jag ofta.
Jag provade en spikmatta förra sommaren och nu har jag beställt en som ligger och väntar pa mej när jag kommer "hem" till sommaren

Mia stickar sa...

Fick till att börja med låna min dotters spikmatta medan hon var på semester och sen blev det en egen. Värken i axlarna är mycke bättre och mina sömnproblem är nästan ett minne blott! Hoppas den hjälper dig också!

lovejade sa...

Grattis till ett bra köp!!! Spikmattan är helt underbar...

Maria sa...

Jag har en lika som din (fast orange) den är toppen!

Elisabeth sa...

Har hört mkt om spikmattorna... Tänker skaffa mig en själv mot stress och deppression... Fungerar den bra tycker du...?
Kram <3