torsdag 23 april 2009

Vetekudde

När min mage är extra elak är det enda som hjälper vetekudden. Min gamla har varit trasig jättelänge och nu blev jag extremt trött på att dammsuga upp typ 1dl vetekorn från golvet varje dag så nu har jag sytt en ny. Jag gjorde den lite mindre och bredare och den fungerar jättebra. Nu är jag sugen på att sy en till som är smal och lång. Jag fyllde den med hel dinkel från saltå kvarn. Tyget är köpt på stoff och stil.

Idag är jag lite krasslig. Vet inte om det är förkylning eller allergi. Jag har inte varit allergisk förrut men jag tror att jag kände lite förra året. Blir man tung i huvudet av pollen också?Jag har ju ingen koll men det kom väldigt plötsligt i morse efter att jag hade varit ute och vattnat. 

Många har undrat om trädgårdsmusen och jag har virkat den utan mönster. Nu håller jag på att virka en till liknande där jag försöker skriva ned hur jag gör. Jag kan inte lova att mitt tålamod räcker till. Jag arbetar ju bäst när inspirationen faller på och oftast gör jag bara en av varje sort. Tore ska i alla fall flytta ända till skåne. Nästa mus är också tingad men om jag orkar göra fler så kanske de även hamnar i den väldigt tomma shoppen. Jag vill tipsa om att tofflorna finns kvar i fall att någon vill köpa dom. Klicka HÄR så kommer du dit.

KRAMAR TILL ER ALLA FINA!

10 kommentarer:

Ewa sa...

Rackarns mage, men vilken fin vetekudde. Härligt mönster.

Soliga kramar
/Ewa

Saannis Ung Fästmö & Snart Fru sa...

Åh vad fin den var. Har länge velat köpa en vetekudde men det kostar som sagt också. Hur har du sytt din? Storlek? Tror faktiskt att jag också kommer att sy min egen. Hade behövt det nu.. :)

Malin E sa...

Jättefin vetekudde.Kanske kunde ha hjälpt mot min mensvärk idag för jag DÖr ju snart av denna jobbiga värken!..fniss..
Kram Malin

Pixi sa...

Jag får oxå göra mej en ny! Oxå trött på att allt ramlar ut,fast min vart gjord av ris ,funkar det med! Hoppas du blir bättre snart !kram=)

anna sa...

Oj vad fin!

Cantina sa...

Supersnygg vetekudde!
Krya på dig och hoppas för allt i världen att det bara är en vanlig förkylning och inte allergi!

svartanova sa...

Du kan verkligen allt. Vilken underbart snygg vetekudde!

Jag har också perioder som jag inte kommenterar så mycket, även om jag alltid läser allt du skriver, för dina inlägg gör mig så glad!

KRAM!

MiA sa...

Vetekuddar är sååå bra. Din blev jättefin :)

Kram
MiA

Paradiset Kaos sa...

Det jag gillar mest med din vetekudde är mönstret på tyget :)
Jag och gubben samlar på elefanter, så när jag ser dem så blir jag glad.
Trist mage du har som inte är snäll mot dig :(
Hoppas det bara är en förkylning. Jag var förkyld i förra veckan och nu äntligen har det börjat försvinna ordentligt.
Ha det bra!

Sunna sa...

Ser underbart skön ut, har en min dotter gjorde i slöjden i form av ett hjärta, de är så sköna när man behöver dem, Ha det bra