onsdag 8 april 2009

För ett år sedan

Oroa er inte, bloggen ska snart återgå till pysseltemat. Just nu blir det ju tyvärr inte så mycket gjort men jag kan inte riktigt slita mig från att skriva lite här varje dag.

Ikväll tänker jag tillbaka på hur det var för ett år sedan. Repetitionerna av musikalen Josef (Joseph and the amazing technicolor dreamcoat av Andrew Lloyd Webber) som jag regisserade och sjöng i var då inne i sitt slutskede. Det var härliga tider, så superkul vi hade det.  Det projektet måste nog räknas bland det absolut roligaste jag har gjort. Tänk att få ha hand om en superduktig ensemble på över 50 personer i åldrarna 7-60 tillsammans med en duktig kollega. Inte nog med det så fick jag vara med och sjunga en av huvudrollerna själv... helt fantastiskt underbart! 

Idag har jag fortfarande inte kunnat göra så mycket men lite stickat och lite virkat blev det faktiskt ändå. Bilder på det kommer förhoppningsvis imorgon. Hoppas ni har haft en härlig dag. Kram/Veronica

6 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, det låter som ett fantastiskt minne! Hoppas magen mår bättre!

Sussie sa...

Ja det var inget dåligt minne! Så härligt att ha det att tänka tillbaka på ibland. Ha en Glad Påsk!

Sparven sa...

Önskar dig en trevlig påskhelg och hoppas att du mår bättre.

MiA sa...

Hej Veronica!
Önskar dej en solig och mysig Påsk!
kram
MiA

Signe sa...

Åh den musikalen gjorde vi när jag gick på högstadiet, ett gäng elever och lärare. Hur kul som helst!

Christine sa...

Ja du Veronica, det är ett kärt minne för mig och Emil också. Vi kommer dessutom alltid att förknippa musikalen med allt omtumlande som hände med oss den sommaren och hösten.

Kram från Christine