onsdag 25 mars 2009

Utlottning


House of inspiration firar 35000 besökare och lottar ut allt det här. Precis vad jag skulle behöva till mitt scrappande... Klicka HÄR så kommer du dit.

Jag har förresten ett litet dilemma också som jag skulle vilja ha hjälp med, Jag har sparat alla dagböcker sen jag var liten. Nu när vi ska flytta funderar jag på om jag ska slänga dom eller ej. De innhåller mest dåliga minnen men kommer jag att ångra mig när jag blir gammal och inte har dom kvar. Vad tror ni?

Idag väntar uppsatsskrivande och packande... och förhoppningsvis lite tröjstickande. Vi hörs sen Kram/Veronica

16 kommentarer:

Stina sa...

Nej det vore nog inte så smart att slänga dem. Jag tror att du ångrar dig...

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Släng dom inte!! Även dåliga minnen kan var viktiga när du blir äldre..har du gjort upp med det förflutna?..se till att du är riktigt säker..lova.
Kram Lotta

Sofias värld sa...

Nej släng dem inte! Jag har också alla mina dagböcker sparade och det är ju så kul att läsa i dem nu när man blivit gammal och säkert ännu roligare ju äldre man blir.

kram

Signe sa...

Släng dom inte, jag är så ledsen att jag inte skrev så mycket dagbok när jag var yngre. Jag tror det hade hjälpt mig att förstå mina tonåringar bättre nu.

Paradiset Kaos sa...

Jag håller med de andra: Släng inte dagböckerna!
Jag skulle tro att du ångrar dig snart nog om du gjorde det. Det är ju faktiskt din historia om dig och ditt liv. Skriven av dig och ingen annan./Anette

Charlotte sa...

Jag har smygläst din blogg ett tag och tillhör kategorin medelålders (man är inte äldre än vad man gör sig:-) ) Nu när du skrev om dagböcker så vill jag råda dig att inte slänga dem. Dels för din egen skull och kanske också för eventuella efterkommande. Jag är ledsen över att mina fastrar och farmor valde att kasta bort stora delar av sitt liv som jag nu aldrig kommer att få del av eftersom inga minnen finns sparade. Vilka minnen man än har är det en del av en själv och sådana tycker jag man ska spara. Så spar dem du!
Du har en jättetrevlig blogg och gör massor med fina saker som inspirerar! Ha en fin dag och lycka till med flytten.

Mikaela Stigsdotter Larsson sa...

Jag säger förstås som dom andra: SLÄNG DOM INTE!
Kram!

Heimlaga sa...

Den personliga historien i form av dagböcker och fotoalbum är väl det sista man skall slänga om man behöver mer plats/skall flytta eller liknande. Allt annat går ju att ersätta om man ångrar sig, men inte sånt. Jag tror också att det är sånt som sörjs mest av folk vars hus har brunnit ner så att de har blivit av med alla ägodelar.

Vita spetsar och snoriga ungar sa...

Jag råder dig till att inte kasta dem!! Min pappa kastade alla mina minnen då jag skulle flytta hemifrån. Inget kul! Man ångrar sig sen. Jag hade ingen kul barndom men ibland behöver man bearbeta det genom att läsa om det som hänt..

Många kramar Helene

Sagofe sa...

Nej nej, inte kasta! Mina gamla dagböcker innehåller också mest dåliga minnen och jag läser dem aldrig, men jag kommer att läsa dem när jag blir äldre. Lägg dem i en låda och ha i ett källarförråd eller liknande så kommer de inte att ta plats. Jag tror att du skulle ångra dig när du blir äldre om du kastar dem.

Synd bara att de mest innehåller dåliga minnen. Kram

Pernilla sa...

Behåll dem. Jag har mina kvar från 20-årsåldern och det är inte kul läsning, men ibland hjälper det att se tillbaka och inse hur mycket bättre allt blivit.

Mikaela sa...

Jag skulle inte slänga dagböckerna... Man behöver ju inte heller ha dem framme men i nån låda uppe på vinden tex. Jag har själv slängt alla mina dagböcker vilket jag nu ångrat många gånger... Så packa ner dem i en låda och spara dem är mitt råd!

Viktoria sa...

Jag har också mina gamla dagböcker kvar. Precis som du säger att dina gör så innehåller mina också mest dåliga minnen.

Egentligen är jag inte så mycket för att spara på minnesgrejer såsom kort och dagböcker. Tycker det är bättre att leva i nuet, ibland är det så lätt att hänga upp sig på det som varit istället för det som faktiskt ÄR.

Trots det har jag inte slängt mina, haha. Mest för att det inte blivit av men också lite för att jag om några år när jag "kommit över" dagboksåren ska kunna läsa igenom dom och kanske skratta åt dom och hur patetiskt jag var ;) Och hur långt jag faktiskt kommit idag om man jämför.

Hihi. Jag önskar dig en fin dag! Kram Viktoria

Anns Gröna sa...

Wow! Vilken utlottning! Håller tummarna för att du drar högsta vinsten - hade ju passat dig perfekt. Lycka till!
Tycker inte heller att du ska slänga dagböckerna - dåliga minnen är också minnen. Tror du läser dem med andra ögon när du blir äldre.
kram
Ann

pysselmamman sa...

Håller med de andra, släng dem inte. Även dårliga minnen kan bidra till något positivt!
Kram Susanne

Johanna sa...

Jag gjorde mig av med alla gamla dagböcker för några år sedan efter att min storebror hade läst en av dem... Olyckligtvis den som innehöll den stora hemligheten om vem som fick min oskuld...>.< Inte bra, och för att undvika liknande grejer slängde jag dem... Ibland ångrar jag det, för det hade varit kul att läsa dem såhär i efterhand, men ibland känns det som att det var lika bra... Men det är så personligt, det där.. Du får känna efter ordentligt...=) Och du, sparar du dem kan du alltid slänga dem vid ett senare tillfälle om du verkligen vill det...=)