söndag 29 mars 2009

Nålfiltningsdag

Idag har jag filtat som bara den. Jag har gjort en liten beskrivning också om det är någon som är sugen på att filta en egen kyckling. Den ser ni i föregående inlägg. Om ni har några frågor eller tycker att något är otydligt i beskrivningen får ni gärna säga till... 

Hoppas ni får en härlig kväll, nu är det packning som gäller för min del... och kanske lite strumpstickning. Kram/Veronica

17 kommentarer:

Sagofe sa...

Hjälp så söta kycklingar! Kul med en beskrivning också, jag har funderat på hur man egentligen gör när man filtar och nu förstår jag precis. Sen är frågan om jag vågar mig på att försöka själv någon gång... Vi får väl se :-)

Kram

anna sa...

Supersöta kycklingar!

Camilla sa...

Vilken bra beskrivning. Jag blir riktigt sugen på att nåltova mig en kyckling eller två. Tyvärr har jag nog ingen gul ull hemma. Går det bra med en grå eller röd kyckling :-)

merethe sa...

Å så søt en kylling. Du er så flink til så mye. God kveld. :)

MiA sa...

Men vilka söta små kycklingar! Jag ska visserligen inte ge mej på att nålfilta själv - projekten räcker och blir över här ändå. Men jag länkar upp beskrivningen från Mönsterarkivet (hoppas det är ok)

Kram
MiA

svartanova sa...

Åh, vad söt! Lycka till med packningen!

pysselmamman sa...

Vad söta!!!
Det finns awards att hämta hos mig!
Kram Susanne

Skaparstigen sa...

Vilken goding! Och jag är väldigt imponerad av den detaljerade beskrivningen.

VirkStina sa...

Gulle!

Krumelur sa...

åhhh vad söt!!!

Anonym sa...

Å så fina, och kul att du har med beskrivning! Jag har provat att nålfilta ett hjärta och det var kul, har ju faktiskt lite naturvit ull kvar så ett påskägg kanske?

Ewa sa...

Hej vännen!

Å så söta, och tack för beskrivningen! Har en kompis här i Kalix som lovat visa mig hur man tovar. Hon har också gjort så söta kycklingar. Jag har aldrig testat det, men vill så gärna lära mig det. Tror min äldsta dotter också skulle tycka det var kul om vi kunde göra det tillsammans. Synd här inte finns nån hobbyaffär, men jag får väl beställa från Panduro.

Ha en fin dag!

Kram
/Ewa

lolla sa...

hejsan
vilka söta kycklingar och tusen tack för beskrivningen i förra inlägget.....
måste bara inhandla några filtnålar
ha det gott lolla

Akhila's Handblog sa...

Hej,
Sa jattefina kycklingar - och annat - du gjort.
Skall genast "lagga in dig" i min blog-lista.
Akhila

LILLA BLÅ - @nette sa...

Men såååå sött !!!

Många kramar @nette

TvaNystan sa...

ÅÅÅÅH!!! GULLIG!!! GULLEFJUN?!?!

Effie/Solfjäder sa...

Jättebra instruktion, gillar främst "akta dig för nålen den är ganska vass" absolut, vet inte hur många hål i fingrarna jag fått, när man ska tova smått! Ursöta kycklingar

//Effie