tisdag 3 mars 2009

LO 2 är räddad

Jag lyckades rädda sida nummer två i min scrapbook över positiva ord. Ordet vänskap fick skildras av två av mina underbara brorsdöttrar. A och E är kusiner och jättebra vänner, visst syns det på bilden?


Problemet var texten. först klippte jag ut bokstäver och limmade på. När det var klart fick jag för mig att jag skulle måla en svart kontur runt (hör ni varningsklockorna?) Jag borde ha lärt mig att sådana infall aldrig är bra men det gjorde jag i alla fall. Det blev jättefult. Istället klippte jag ut bokstäverna ur grund-pappret och limmade ett papper bakom, krångligt men det funkade skapligt i alla fall....


Varje LO (sida) är 21x21 cm så de är inte jättestora. Scrapbooking är riktigt kul tycker jag. 

Idag har jag både stickat och sytt på lite grejer som ska säljas men inget är klart så jag visar det lite senare. Jag har fått lite ont i armarna tyvärr så jag kan inte handarbeta så långa stunder i sträck, det kanske är bra för mina studier :-)

Hoppas ni har det underbart! Kram/V

Min faste-dagbok

Idag har det inte gått bra eftersom jag har mått rätt dåligt. När min mage krånglar allt för mycket har jag svårt att äta allt utom det som är sött. Därför åt jag faktiskt en bit banankaka för att rädda upp mitt sjunkande blodsocker... men sånt är livet!

  

7 kommentarer:

Bettans pysselblogg sa...

Men hallå där ;-) Ingen är väl perfekt på allt från början. Det är bara vi handarbetande "konstnärer" som har höga krav på oss själva :-D
Kul att se att du har kommit igång med ditt scrappande och att du har valt ett mindre format är jättebra, för då har du inte så mycket plats som behöver "fyllas ut".
Egna dekorationer är inte alls så svårt att göra, även om det kanske känns så när man är ny. Och du bör ju inte ha några problem, du kan ju filta blommor och andra små minisaker till dina lo´s. Du kanske blir först på sånt :-) När du klipper ut blommor så kan du även rita mönster på dem, prickar eller streck tex, eller klippa dem ur mönstrat papper. Sätt gärna ihop flera blommor i olika storlekar för att få de lite maffiga.
Har ingen sida i huvet nu, men vet att det finns blommallar att rita av, Annars fixar väl du det ändå ;-)
Hoppsan, det blev en halv novell :-D Ha en underbar vecka!
Elisabeth

pysselmamman sa...

Postar imorgon! hoppas att du får användning av något som finns med. Det är bara en lite, liten del av det jag har. Skulle du vilja ha mer så får du höra av dig, det blir lite lättare om du vet vad nästa Lo ska handla om, då kan jag få till ett litet "kit" som passar till just den sidan.

Beatrix82 sa...

Vilket underbart klipp om "art". Och vad fint du scrap-bookar, jag är alldeles förundrad över ditt tålamod :) Du känner ju mig...

Ja det är galet hur vi har växt upp - det är sjukt när man tänker på det, men nu är vi ju vuxna t.o.m enligt SJ :)Så det är väl så jag tänker när jag tar på mig såna där jobb som att åka o prata inför folk. Nu får det vara nog, dags att bli vuxen nu. Jag lekte mig ju genom hela gymnasiet o åren därefter också. Men det här jobbet är så kul och viktigt så det är värt att bli lite vuxen för att visa att man klarar av det.

Ha det bäst! På bokstaven "M" kan du väl ta ordet "Musikgymnasiet"?? Pleeease :)

Johanna sa...

Vad fint det blev! Jag tycker du är superduktig på att scrappa, och allt annat du har visat också... Själv har jag drabbats av en förkylning med elak hosta som inte vill ge sig, så jag har ingen ork till att pyssla alls...=(

Vita spetsar och snoriga ungar sa...

Tack snälla du! Det behövde jag höra! Jag har städat överallt nu men kameran är fortfarande borta..??

Bilden föreställer min fina nattsärk jag fyndat på Tradera.

kram kram

Hoppas magen är bättre nu.

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

vad kul att du har börjat sälja..det måste jag kolla in.
Kram Lotta

Maria sa...

Lite tur att du gjorde det första misstaget, annars hade du säkert inte kommit på att klippa ut sådär för det blev ju jättefint.