måndag 2 mars 2009

Konstig köpstopp-fasta

Idag känns det konstigt med fastan jag har nämligen n fått hela två paket. Båda var beställda långt innan fastan men jag har inte fått dom förrän nu. Det känns lite som fusk men vad ska man göra? Nu väntar jag bara på ett paket till sedan börjar fastan på riktigt. Det var i alla fall fina paket jag fick. Det första var två böcker från adlibris:

En bok om hur man stickar två strumpor på en gång med tekniken magic loop. Äntligen kanske jag kan sticka två strumpor. Det brukar alltid bara bli en och en halv sedan lessnar jag.

Den andra var en underbar bilderbok med förskräkliga bilder (men det ska vara så) Det är Lennart Hellsings nya,Welams vädermodor heter den. Boken är något så spännande som en tonårsbilderbok, enligt författaren i alla fall. Den börjar:

"Här kommer herr Welam! du milde! En smällfet och oborstad vilde. Mad gas pö on pö, han förstör vår miljö. Gud hjälpe, så han ställer till dé!"

En mycket spännande bok tycker den här miljöpartisten :-) Jag ska kommentera den lite mer när jag har läst hela.

Det andra paketet innehöll garn men det var inget jättekul paket i alla fall. Det var bara plädgarn, för hoppningsvis det sista lasset.  Tyvärr blev det ett litet fel i leveransen. Istället för apelsingult fick jg orange, samma färg kan man tycka men inte...

Idag har jag pysslat med den nya webbshoppen, stickat lite och scrappat lite. Förutom magvärken (som jag är ganska van vid) har det varit en bra dag.

Kram/Veronica

Min faste-dagbok

Som jag skrev ovan känns det konstigt att få paket när man har köpstopp. Eftersom jag har haft ont i magen idag blev det ingen promenad idag tyvärr men inga sötsaker har slunkit ner heller. Kanske om min huvudvärk går över så ska jag ta några minuter på crosstrainern.

7 kommentarer:

Pixi sa...

Ohh sticka 2 sockor samtidigt ,en bra odé men jag hade nog krånglat till det ,kan jag tänka så hade det inte blitt nåt i slutändan ,haha..Jag håöller oxå på med en pläd,fast inte sicksackmodellen,jag har oxå köpt det sista till den nu ! Shit vad man lägger pengar på sånt ,men nu värmer den medans man virkar som din! Väldigt vackra färger o förstår exakt vad du menar me datt få den rätta tonen! kram på dej o jag kommer tillbaks! =)

Fröken Elsa sa...

Alltid kul när man får paket med posten :)
Kan tänka mig att det går åt en hel del garn till filten. Till min filt gick det dock bara åt två nystan...men så är det ju bara en liten kattfilt också :)
Synd att du fick fel färg.

Söt kaninflicka du har virkat :)

Hoppas att magen mår bättre idag.

Kram M

Mikaela Stigsdotter Larsson sa...

Hej!
Oj vad roligt med din webshop! Den kommer bli hur uppskattad som helst! Jag ska naturligtvis länka till den på min blogg. (Du har mitssat ett ord i shopens presentation men det kanske du vet...) Du borde egentligen ha en annan mejl som bara är till shopen och dina bloggar. Men det kanske du har tänkt på redan.
Kraaaam!

Åsa sa...

vilken smart teknik, att sticka två strumpor på samma gång!

Heimlaga sa...

Verkar helmysko att sticka två sockor samtidigt, tänk vad folk kan klura ut! Fördelen med sockstickning är ju annars som jag ser det att det är ett så litet arbete, både att ta med sig + att det märks att det går framåt fast man bara sitter en liten stund.
Apropå min sjal och köpstopp-har inte du restgarner hemma?

MARLENE sa...

Här gäller det att även läsa det finstilta *fniss* Kan det vara så att du har huvudvärk för att inga sötsaker slunkit ner... det kan iaf jag få huvudvärk av. Blodsockernivån måste ju ha sitt, fast bäst är det ju om nivån hålls i shack med frukt eller liknande.

Kul böcker du fått... den med sockorna verkar inspirerande.

TvaNystan sa...

Mera garn... *ler*