onsdag 11 mars 2009

Fin Utlottning och award

Solfjäder firar 2000 besökare, grattis! det firar hon med att ha en jättefin utlottning där man kan vinna det här fina:Ett halsband och en vetevärmare i form av en peparkaka alltså. Det skulle i alla fall jag vilja vinna. Klicka HÄR för att komma till den fina tävlingen.

Den här gulliga awarden fick jag av lilla blå för några dagar sedan. Tusen tack, jag blir så glad :-)

Jag har så många jag vill ge den vidare på så ag måste klura ett litet tag, jag återkommer angående det.

Idag har jag stickat på min spetssjal. Den har legat och väntat så länge så att jag nästan hade glömt hur man gör. Det känns ändå som att spetsstickningen har lossnat lite nu. Jag ser när det blir fel så jag kan rätta till det på ett smidigt sätt. Det känns skönt. Nu har jag jätteont i armen. Jag hoppas att det går över tills imorgon så jag kan sticka lite mer. Jag har också försökt scrappa lite idag men det blev inget bra. det slutade med tre sönderklippta papper och dekorationer över hela skrivbordet men ingen LO... kanske imorgon.

Om ni tycker att jag kommenterar lite dåligt nu för tiden så är det också armens fel eftersom jag får ont av att skriva. Men jag läser ALLT ni skriver på era bloggar och jag blir varm i hjärtat av era gulliga kommentarer.

Stor kram till er /Veronica

5 kommentarer:

Engelska Villan sa...

Hej Veronica!
Hihi, ja muffinsreceptet är verkligen smarrigt :) Prova det!
Vilka fina handledsvärmare. Nu blir jag sugen på att prova sticka med strumpstickor, det kan i alla fall min mamma visa mig :) Och sticka kan jag. Virkningen går inte så bra, tyvärr, men skam den som ger sig.
Jag blev lite rörd av texten ur Utvandrarna, man förstår precis hur hon känner, glädjen när hon upptäcker sak på sak som hon glömt bort!
Sov gott!
Kram Anna

Anns Gröna sa...

Hej!
DEN tävlingen vill jag också vara med i - tack för tipset!
Kram
Ann

Fröken Elsa sa...

Hoppas att det är bättre med armen idag.

Kram M

pysselmamman sa...

Det är inte alltid det blir som man har tänkt sig, ibland måste man låta scrappandet ligga på is, för att man ska komma på hur man vill ha det. Du kommer nog på hur du vill ha din Lo tillslut. Jag började med en i förgår och efter 20 minuter utan inspiration blev den bara liggande på skrivbordet. Får se när den kommer att bli klar!!!

Sofias värld sa...

Hoppas armen blir bra snart!
kram