tisdag 31 mars 2009

Annorlunda packning

Nu på förmiddagen har jag packat lite vårblommor:-) Det känns så tråkigt att lämna alla växter vi har planterat på uteplatsen så nu var jag faktiskt så fräck att jag grävde upp lite och satt i krukor så vi kan ta dom med oss till det nya stället. Jag vet inte ens om man kan göra så här, kommer växterna att klara sig? Är det nån som vet? 

Nu väntar tråkigare pakning... Hoppas ni har en härlig dag. Kram/Veronica

7 kommentarer:

Camilla sa...

Skulle dom vissna i år så kommer säkert lökarna igen till nästa vår.

Lycka till med packningen!

Effie/Solfjäder sa...

Visst kommer växterna klara sig, inte kan man lämna alla växter. Stort tack för tipset med virknålar, de borde jag ju kunna hitta på syfestivalen i Kista i helgen.

//Effie

Pixi sa...

Precis som den första sa..Tog blommande lökar fr svägerskan i början av maj ..mycket dog men i år ser det bättre ut så visst ta med dej så mycket som möjligt !=)

Myggan sa...

Hej!
Vilka fina saker du visar på din blogg.
/Myggan

Linda sa...

Åh, de klarar sig säkert. Om de vissnar ner så kommer de nog igen. Växter är tåligare än man kan tro. Jag hade med mig drygt 300 krukor med växter från vår förra trädgård. De flesta växter planterades i vår nya i höstas, men många har övervintrat under en hög med löv, och de allra flesta av dem ser ut att leva. :) Lycka till med flytten!

Fröken Elsa sa...

Vårig och fin packning :) Tror säkert att växterna klarar sig.

Kram M

sunna sa...

Vilken härlig packning