fredag 20 februari 2009

Trädgårdsplaner och ordning och reda


De här fröerna köpte jag innan jag visste att vi skulle flytta. Alla fröer passar ju inte för den skuggiga uteplats vi kommer att få men jag tänker faktiskt plantera allt ändå. Det som tar sig, tar sig....  De flesta fröerna ska förplanteras inomhus så det ska jag snart börja med, jag längtar. Jag har förutom detta beställt lite lökar från nätet, hoppas de kommer snart också. Idag cyklade vi bort till nya lägenheten och tittade lite utanför, det kommer nog att bli jättemysigt där trots bristen på sol. 

Jag blir tokig på att jag inte kan hålla ordning på alla mina stickgrejer. Jag har ju sytt en hel del fodral men nu håller jag på att flytta på stickorna igen. Nu ska de få stå i glasburkar istället. Jag har fått för mig att jag kanske får lättare med ordningen om det inte blir så krångligt att lägga tillbaka saker på sin rätta plats. Det är inte klart än så bilder på det kommer imorgon. 

Tack för alla fina kommentarer och uppmuntrande ord till gårdagens inlägg. Jag känner mig så glad över er alla. Hoppas ni har en härlig fredagkväll. Kram/V

6 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Jag ska nog försöka så lite jag med.
Kram Lotta

Sagofe sa...

Det går nog bra ändå.

Ska bli kul att se burkarna imorgon. Själv har jag äntligen blivit klar med ett virkprojekt ikväll, men fotandet får vänta tills imorgon, nu kan man ju knappast prata om bra ljus :-)

Kram

anna sa...

Du är duktig du, jag (och min man) önskar att jag hade mer ordning!
Såg förra inlägget nu och tråkigt med din hälsa, men skönt att du har möjlighet att sitta och pyssla!!
Kram Anna

Maria sa...

Jag har precis funderat på att jag måste sy ett fodral till mina virknålar som nu ligger lite här och var...

Vit poesi sa...

Ja, jag hoppas ibland att jag får mer tid till mitt pyssel och det är så frusterande när man inte hinner det man skall. Barnen tar så mycket tid och jobbet.
Ha en mysig pysslig helg
kram Malin

TvaNystan sa...

250 000 kubikmeter snö på snötippen och det kommer bara mer och mer och mer