lördag 28 februari 2009

Min första scrapbook LO


Nu har jag scrapbookat för första gången. Det blev ett lite trevande första försök. Det känns som att det kanske blev lite väl lite dekorationer men jag gillar inte när det är för mycket heller. Det ser inte så mycket ut för världen men det tog lång tid att göra. Jag kände mig så osäker så det krävdes mycket tänkande. 

Jag har tänkt att jag ska scrapbooka kring positiva ord. Om jag fastnar för denna hobby har jag tänkt att göra alfabetet. Ett ord och en bild per bokstav. Första ordet blev harmoni. Det känns kul att använda lite av det papperspyssel material jag har. Tyvärr känner jag hela tiden att jag saknar många grejer också.

Den första bilden blev en bild på min älskade systerson Isak. Här är han bara ca. en vecka.

Resten av kvällen blir det nog lite virkning om jag nu kan slita mig från detta nya nöje. Jag borde hinna med att läsa två kapitel till inför morgondagens förseminarium också.

Trevlig sclagerkväll på er. Meloifestivalen har ju inte direkt varit nån hit i år men det ger lite helgkänsa i alla fall. Kram/ Veronica

5 kommentarer:

Sofias värld sa...

Det blev ju riktigt fint! :)

Cantina sa...

Riktigt snygg LO!!
Tänk - du går från virkning till scrapbooking och jag gör tvärtom :-) MEn visst är det roligt med scrapping?

Maria sa...

Tycker att den är fin. Jag tycker inte heller om när det blir för mycket dekorationer, då försvinner nästan bilden...

Villa nöystu sa...

Den blev jättefin din allra första lo, grattis.
Jag har scrappat lite, lite, tycker det är jättekul, men håller m om att det tar TID, massor av tid. Dessutom blir det riktigt dyrt, jag iaf vill ju ha massor av olika saker och inte bara scrappa med "samma".

Ha det bra,
kram Petra

Johanna sa...

Din första LO blev sjukt mycket bättre än min första, som jag har gömt undan någonstans i röran...=) Jag tycker själv scrapbooking är kul, men jag sysslar inte med det särskilt mycket. Det är väl det som är problemet med det mesta pyssel man kan tänka sig - och särskilt scrapbooking & kortmakeri - man vill ALLTID ha mer prylar. Det är alltid något som saknas. Själv har jag fastnat i QuicKutz-träsket...^^