fredag 27 februari 2009

En stressig dag

Pippi upptar mycket av min tid

Det här har varit en stressig dag utan pyssel. Förmiddagen gick åt till att städa innan besiktningskvinnan skulle komma och besikta lägenheten. Besiktningen gick bra, det var skönt. Nu är det bara en månad kvar till flytt... oh vad kul och spännande.

Eftersom sjalen har tagit all min tid den här veckan (Jag kan inte lägga ner saker innan jag fattar det) så har studierna kommit i skymundan. idag kom jag på att det inte är långt kvar till söndagkväll då allt ska vara klart. Hela eftermiddagen och kvällen har därför varit vigd åt studier. Det går superlångsamt eftersom tankarna hela tiden glider iväg till nästa projekt. Morgondagen får nog också vigas åt  Pippi Långstrump, Lennart Hellsing och olika teorier om barnboken

Jag har sedan några dagar varit jätteinspirerad till att börja scrapbooka. Jag vet bara inte riktigt var jag ska börja eller om det egentligen är något för mig. Igår fick jag en massa fina pysselgrejer från min pysselklubb. Jag hade glömt att avbeställa månadens paket så trots fastan fick jag alltså en massa nya saker (jag väntar också på några till paket jag beställde innan jag kom på att jag skulle ha köpstopp). Nu tänker jag i alla fall att jag ska prova på att scrapbooka för att se om jag gillar det. Om jag inte fastnar ska jag gå ur klubben trots att man får så fina grejer, jag använder dom ju inte...  Ibland känns det som att jag bara köper på mig en massa roliga saker och sedan använder jag inget av det. Allt det här fick jag i alla fall:

Hoppas ni har mer tid för pyssel än jag, kram/Veronica

Min faste-dagbok

Jag glömde ju skriva igår så först kommer en liten uppdatering om gårdagen. Inget blev köpt men jag lockades att åka till garnaffären när jag ändå var halvvägs till stan, jag motstod suget i alla fall. Jag fick mitt paket från pysselklubben och grämde mig lite över att jag hade glömt att avbeställa det. Inga sötsaker slank ner i magen och jag cyklade en liten tur.

Idag har jag inte köpt något, inte ätit nått sött men än så länge har jag inte rört mig något förrutom illstädningen i förmiddags. Om jag mår o.k om ett tag så ska jag ta några minuter på crosstrainern. 

6 kommentarer:

Sofias värld sa...

Jag köper också hem en massa saker som jag aldrig har användning för. Men de kan ju vara bra att ha om man ska göra födelsedagskort eller liknande (intalar jag mig själv åtminstone...).

Ha en trevlig kväll!

pysselmamman sa...

Testa scrapbooking, det är jättekul. Har scrappat i 3.5 år och vet inte hur många tusen jag har lagt på den hobbyn, säker 20 tusen om inte mer!(vet inte vart pengarna kom ifrån)Det finns de som handlar för 3000kr/månaden.Det kan bli en dyr hobby!Jag tjänar ju förstås lite på det eftersom jag säljer kort i en butik där jag bor och till bekanta lite här och där, samt dörrskyltar mm.Titta gärna in på www.scrappiz.se där kan du få mycket inspiration.
Ha en bra kväll!

Johanna sa...

Jag gör precis likadant. Man charmas så av alla fina prylar som finns och så köper man hem grejer som man inte alls använder. För ett par år sen fick jag för mig att köpa en embossingfön, trots att jag knappt ens provat att embossa... Men nu börjar den komma till användning ändå! Jag tror ändå någonstans på att det kommer till användning, för eller senare.

Jag har inte heller hunnit med att pyssla något, blev uppringd halv sju imorse om jobb så jag har jobbat större delen av dagen. TRÖTT!

Hoppas du snart får lite mer pysseltid! =)

pysselmamman sa...

Om du vill så skickar jag gärna lite utstansat till dig (om det är nåt speciellt du vill ha)Har sålt mycket på tradera förr, och ibland tjänade man riktigt bra. Har quickutz, cuttlebug och lite andra stansar. Säg bara till!

pysselmamman sa...

maila mig bara din adress så ska jag skicka lite utstansat helt gratis! skriv bara önskat "tema" och färg.

Sagofe sa...

Locka inte in mig i scrapvärlden nu! ;-) Har varit lite små sugen ett tag, men jag har ju inte råd... Jag pluggar, sambon är föräldraledig. Jag är tillräckligt bra på att kasta bort pengarna ändå :-D

Men du får ju i alla fall ta och visa upp om du får ihop något snyggt.

Hoppas du får en bra helg.

Kram