tisdag 27 januari 2009

Vårblommor


Så här fina börjar lökarna jag köpte förra veckan bli nu. De lyser verkligen upp. Man blir så glad av lite vårblommor i det här gråa, trista vädret.Idag har jag fortsatt att virka lite på pläden men jag väntar lite med ännu en uppdatering . Det tar ju några varv innan det märks någon skillnad och även om ni säger att ni inte tröttnar vill jag inte ta några risker.

Imorgon hoppas jag på att påbörja mitt nya bok-pysselprojekt. Det blir ju lite mindre pysseltid om dagarna nu när det är meningen att jag ska plugga också. Jag känner mig superinspirerad inför den här kursen i barn och undomslitteratur så det kan hända att det även blir lite barnboksprat på bloggen, hoppas det är o.k med er.

kram/V

10 kommentarer:

Krumelur sa...

Åhhh... vilka härliga tulpaner som är på väg upp!! Jag älskar tulpaner... tyvärr så har mina ohängda katter en liten fetisch på att äta upp knopparna på dem när man vänder ryggen till... så jag har inte tulpaner så ofta... Idag har jag börjat projekt våga vågig filt!!!

Gammal Hårdrockare sa...

Hej! Läste att du studerar till präst. Intressant! Det får du gärna skriva mer om!
Själv så hoppas jag på Gud. Jag tror inte, HOPPAS. Mer än så kan jag inte göra.
Jag har hur som helst en egen filosofi som jag försöker leva efter. Jag försöker att inte vara MEDVETET elak. Mer än så kan man inte göra och jag hoppas att Gud är nöjd med den inställningen.

Mvh
GeHå!

svartanova sa...

Vad roligt att du är motiverad inför kursen! Jag ser fram emot ditt projekt, du är inte den som ligger på latsidan, det beundrar jag! ;)
Ha en bra onsdag!

emma sa...

Hej, du har fått en utmärkelse av mig på min blogg. Jag blir glad av din sida - alltid fina stämmningsfulla bilder och .. ett lugn på nåt vis.. Tack för det :)

En bok om dagen sa...

Berätta mer om bok-pyssel-projektet! Jag blir jättenyfiken! ;-)

anna sa...

Kul att börja plugga!

anna sa...

Och jag är avis på dig att du kan sticka och virka så fint! Har tänkt sätta igång länge nu (har fått stickor av min mamma som bara ligger i garderoben), men jag har liksom inte tålamod till det..
Kram Anna

Mikaela Stigsdotter Larsson sa...

Ja, barnböcker på bloggen vill vi ha!

Då tar jag med mig "Å andra sidan" till dig på fredag.
Kram!

TEFROSSA sa...

Hej Veronica!

Nu hittade jag till din blogg också! Fin!

Hur gick det, kunde du bestämma dig för några teer?

Kram,
Lena

Prinsessan och jag sa...

Hej, Hur går det med studierna? Ska du bli kollega till mig? Eller har du ändrat inriktning sedan du skrev blogg-"formuläret"?
Vi har ett litet hus med inte många avställningsytor, vi byter bara "krafs2 på ytorna! Du verkar ju "hemmamysa" med fina vårblommor...Ha en bra onsdagkväll! Prinsessans mamma Yvonne