söndag 18 januari 2009

Prinsesstårta och organisation


Igår kväll virkade jag en liten prinsesstårta. Den blev bullig och liten, jag är ganska nöjd med den. Flera i olika former är på väg. 

Nu i eftermiddag har jag försökt organisera mitt pysselmaterial lite. D köpte två verktygslådor till mig som jag kunde stoppa alla småsaker i. Märkte efter ett tag att jag skulle behövt modellen större för allt rymdes inte men nu är det i alla fall lite mer ordning och reda. Vi letar ju efter en större lägenhet och jag längtar verkligen efter att ha ett rum att pyssla i. Just nu står alla lådor med material inne i klädkammaren som vi har gjort om till data-rum, där inne är det extremt trångt. Det går inte att sitta där och pyssla direkt. 

Hoppas att ni har haft en härlig helg

kram/Veronica

8 kommentarer:

svartanova sa...

Vad snabb du är! Nya projekt varje dag. :)

Vad skönt med lite ordning, jag gillar också att var sak har sin plats. Dessutom är det extra bra om man har ont om utrymme.

Trevlig kväll!

anna sa...

Smart idé med verktygslådorna!

Söt tårta :-)

Krumelur sa...

Vad härligt det är att få göra lite ordning och reda på sina pysselsaker!! Jag vill också ha ett pysselrum, men det som varit vårat pyssel/data/gästrum är på G att bli vårat sovrum eftersom vår lilla Vera ska få eget rum snart, och får ta vårat sovrum... Men vi får väl skaffa 4:a snart!! Fresten vad fin din princesstårta blev!!

Jag gillar att virka i Järbo 8/4 garn som är rätt hårt tvinnat, tycker inte heller om när det trådar sig!

Jojo sa...

Vilken fin ide!
Tror jag ska göra likadant med storasysters pyssel saker =)
Kram

sunna sa...

Det värsta är att när man börjar rensa bland sina saker så hittar man så mycket man blir sugen på att börja om med så jag blir aldrig klar med sorteringen. Ha det bra

Mikaela Stigsdotter Larsson sa...

Hej du min lilla pysslare!
Nu måste jag snart komma och känna och klämma på dina alster igen!
Jag började jobba förra tisdagen.
Idag får vi nog ordning på nya bredbandet så snart kommer min prästblogg.
Kram!

Ewa sa...

Härligt med ordning och reda!

Såg att det skrevs om garn som delar sig. Då jag virkat bakelser och annat, har jag använt Cablé. tycker det är en bra grovlek på det garnet, plus att det finns i en massa fina färger. Är inte så dyrt heller.

Kram
/Ewa

PS: Din bakelse vart iaf superfin. Ser riktigt god ut.

Cantina sa...

Vilken söt liten prinsesstårta!
Vad glad jag blir när jag ser att du organiserat så bra. Jag älskar ordning och reda och mår så bra av det. JAg tror att nästan alla gör de!