tisdag 16 december 2008

Kalendertomte och pysselklapp

Det första jag vill säga är att eventuella brorsdöttrar som börjar på A eller C måste sluta läsa nu :-)

Jag har fått paket från creative company idag. Det är alltid lika trevligt att få paket av dom eftersom det levereras till dörren. Eftersom jag har jobbat hemifrån idag så hade jag turen att vara hemma och därmed slapp att åka till postens utlämningsställe och hämta det.

Paketet innehöll en sats till en julkalendertomte som de reade ut. Jag tänkte försöka mig på att sy lite trots att jag är extremt dålig på det, det måste väl gå att öva upp? Är det någon som har lite sytips? Jag har inte bestämt mig för om jag ska ge bort tomten i julklapp till min fina Isak eller om jag ska behålla den själv (och han får öppna paket hos mig istället..) Det beror nog lite på hur lyckad tomten blir(man kan ju inte ge bort en halvdan tomte) och om jag får allt för stor seperationsångest.

Det fanns även julklappar med i paketet, därav varningen i början. Jag har nämligen köpt en stor sats "sandkryp" till mina två pysseltokiga brorsdöttrar, C och A.  Paketet innehåller 40 små sandfyllda ödlor av olika modell som kan dekoreras med tillhörande textilpennor, glittertextilpennor, Glittrig 3d-liner och paljetter. Sluligen kan man sätta fast dom på medföljande nyckelringar. Jag köpte en stor sats som jag tänker dela upp mellan de två tjejerna. Hoppas att de blir glada och att de inte tröttnar efter att ha gjort två stycken. De får ju trots allt 20 st var. Å andra sidan kan de ju pyssla ihop med kompisar och så då, och om faster kommer på besök så gör hon gärna ett litet sandkryp :-)

Jag ska hålla er uppdaterade hur det går med tomten. Alla goda råd tas emot med glädje och tacksamhet. Hoppas ni får en fin kväll

Kram/ V

6 kommentarer:

TvaNystan sa...

Sandkrypen måste bli en hit!!!!

Mikaela Stigsdotter Larsson sa...

Klart du kan öva upp dig på att sy! Du är ju lagd åt det där hållet så du kommer bli grym på det!

Oj, vilken underbar julklapp!

Fröken Elsa sa...

Hej V!

Lycka till med syprojektet! Julkalendertomten ser jättefin ut! Hoppas att du lyckas! Jag håller tummarna! :)

Jag är inte heller bra på att sy...men skulle vilja kunna. Jag köpte en splitterny symaskin i februari men har ännu inte tagit mod till mig att våga sy något. En hemsk syslöjdslärare har skrämt mig för livet verkar det som..... :) Å andra sidan kunde jag inte virka heller när jag hade henne och hade bestämt mig för att aldrig lära mig heller. Men det gjorde jag ju - och det har ju gått gaaaanska bra :)

Hoppas att du får en bra dag imorgon. Själv går jag min sista dag i skolan sen är det jullov. Skönt! :)

Kram M

Handla sa...

Hej!
Vad kul att beställde stickorna. Du kommer garanterat inte att ångra dig. De är helt fantastiska. Jag skickar paketet idag, så du har det förhoppningsvis i morgon.

Sandkrypen är jätteroliga!!

Hanna (http://www.handlashantverk.se)

MiA sa...

Hej Veronica!
Vilka läckra pysselsaker du har köpt. Tror du fixar syendet jättebra :)

Om du tittar över till mej, så finns det något till dej :)

Kram!
MiA

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Jag bara sitter här och gapar, vilket engamemang för dessa underbara paket. Vad glada de komemr bli...skulle bli super glad för en sådan fin tomte.
Kram Lotta