onsdag 10 december 2008

Julklappar

I år har jag slagit in paketen i matta papper i rött, grönt och brunt. Sedan har jag dekorerat dom med lite klistermärken och vanligt snöre. Nu är det bara julklappsetiketterna som saknas, det får kanske bli ett projekt till helgen.

Ha en fin kväll /V

10 kommentarer:

Mia sa...

Tack för din hälsning. På tal om pelargonerna, jag köpte mina på Coop för 10 kr styck, då de hade en drive. Coop/Konsum är ju samma så de kanske kom från samma ställe. :)

Ha en trevlig kväll!
Kram

VirkStina sa...

Nae,har du redan slagit in dina julklappar?! Nu känner jag mig stressad...Vad fina de blev!

Margie sa...

hi Veronica, thank you for visiting Margie's Crafts and leaving your lovely comment. You are so organised having your gifts wrapped already, we had chris christmas with mel in England, but for my Irish family and friends I am way behind in preparation. Good luck with the gift tags. hugs Margie.

MiA sa...

Gokväll!
Vilka underbara julklappar! Så fina du har gjort dem!

Nä, jag har inte haft någon blogg-inspiration alls på ett par dagar. Men jag har det bra på alla vis. Broderar o drejar o fixar inför julmarknad till helgen. Och igårkväll var jag och hälsade på Annette i hennes butik "Floras Kulle" och fikade gott.

Återkommer säkert om ett par dagar med nya inlägg :)

Ha det jättebra!
MiA

Sagofe sa...

Jättefina paket! Jag gillar också den typen av papper. Funderar bara över hu du ska lyckas minnas vilket paket som är till vem när du inte har några etiketter än :-)

Ha det bra.

// Cat

Mikaela Stigsdotter Larsson sa...

Häj!
Vi har också tänkt så lin våra paket med enfärgade papper fast med färgade band. Vi har köpt vitt papper med röda band till och rött papper med gröna band. Så ska vi lacka. Jag väntar med intresse på vad för ettiketter du ska fixa till. Det behöver jag lite inspiration till nämligen.

Det var trevligt att ses en sväng föresten i lördags. Synd bara att vi inte kunde stanna längre. Men snart kommer jag hem helt och hållet och då blir det ordning på saker och ting.
Kram

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home sa...

Vilka vackra paket..omtanke..
Kram Lotta

Fröken Elsa sa...

Många fina klappar. Man blir ju lite nyfiken på innehållet :)

Alfie sa...

Åh, så fina inslagningar, riktigt gammaldags och supermysigt, älskar såna fina klappar!!!

Hoppas du mår fint!
Kram /Sofie

Maria sa...

Fina paket är roligast att få. Där det känns att givaren ansträngt sig lite...